Un noi de 28 anys ha estat retingut per un grup de veïns d'un edifici del barri de l'Eixample de Barcelona. Estava escalant els pisos després de robar, però la jugada li ha sortit malament i l'han enxampat amb el botí al pati comunitari. Ha estat llavors quan l'han enxampat ple de joies i rellotges robats amb la intenció de fugir, però no ho ha aconseguit gràcies a la col·laboració dels veïns.

Els fets han passat al barri barcelonès de l'Eixample i tot ha començat quan el lladre, un home de 28 anys, ha entrat a robar en un edifici escalant la façana. Mentre estava intentant fugir, ha caigut al pati de la zona comunitària de l'edifici i ha estat en aquest moment els veïns han vist que hi havia un lladre.

El lladre de l'Eixample té 28 anys i antecedents per robatoris

Per evitar que fugís amb el botí, entre els veïns l'han aconseguit retenir mentre trucaven a Emergències 112 per alertar dels fets. Quan els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc dels fets, han pogut comprovar que portava joies i rellotges robats i que era un home amb antecedents per fets similars.

El lladre ha quedat ferit fruit de la caiguda i, per aquest mateix motiu, l'han hagut de traslladar a l'hospital. Posteriorment, ha quedat detingut com a presumpte autor d'un robatori.

Detención Mossos / CME

Detenen un lladre de 28 anys mentre estava intentant fugir després d'un robatori a l'Eixample de Barcelona: l'han enxampat perquè ha caigut al pati comunitari de l'edifici / Mossos d'Esquadra

"Gràcies a  la col·laboració ciutadana detenim un lladre a Barcelona que accedia a domicilis de l'Eixample amb escalament"

"Gràcies a  la col·laboració ciutadana detenim un lladre a Barcelona que accedia a domicilis de l'Eixample amb escalament. El detingut duia a sobre joies i rellotges sostrets i va caure al pati d'un edifici mentre fugia, on va ser retingut pels mateixos veïns", expliquen els Mossos d'Esquadra en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Persecució de pel·lícula a Girona: el lladre va xocar contra un cotxe de policia i va acabar detingut

No és la primera vegada que es viralitza un robatori a Catalunya. Fa uns dies, a Girona, van detenir un altre lladre després d'una persecució de pel·lícula. El presumpte autor dels fets acabava de robar en un domicili de Girona. Intentant fugir, va envestir el seu cotxe contra el dels Mossos d'Esquadra i, posteriorment, va intentar fugir a peu, però no li va sortir bé la jugada i va acabar detingut.

PUBLICIDAD
PUBLICIDAD