La convivència amb els veïns no és sempre senzilla, hi ha hagut milers de casos en els quals hi ha hagut enfrontaments entre persones que viuen al mateix edifici o en cases limítrofes. Els motius poden ser molt variats, des de l'excessiu soroll, les mascotes o fins i tot alguna actitud o mania que trasbalsi els altres.

Tampoc no sol ser senzill arreglar aquests problemes, en alguns casos la comunitat de veïns és la que intervé per intervenir en els conflictes entre dues persones i en altres ocasions tot és més complicat, en tractar-se de dos propietaris d'un habitatge i han d'intervenir les autoritats com la policia o els ajuntaments.

El cas de l'home que acumula bicicletes al seu jardí

Una dona anomenada Colleen Butler està farta del seu veí de la casa del costat. La dona, que viu a Littlemore, Oxford (Anglaterra) ha exposat la seva difícil situació en parlar amb els companys de The Sun per denunciar el que ha de viure cada dia.

El veí de la casa del costat fa uns cinc anys que va omplint el seu jardí de bicicletes, segons Butler té més de 500. El problema és que per l'acumulació d'aquests objectes s'han format diversos nius de rates i la veïna està cansada que aquesta situació li generi tants problemes i ningú no l'ajudi a acabar amb aquest fet.

Segons explica Butler, quan ella li va preguntar al seu veí per primera vegada sobre l'acumulació de bicicletes, ell li va contestar que anava a enviar totes a l'Àfrica, perquè els nens desfavorits en poguessin tenir una. Malgrat això, això era mentida i no han deixat d'arribar bicicletes al jardí. De fet, hi ha diverses persones que venen a deixar la seva antiga bici a l'habitatge de l'home que les acumula.

bicis 2 tw

La casa del veí / Twitter

Colleen Butler s'ha enfrontat diverses vegades al veí de les bicicletes, però ell no ha volgut fer-li cas i  continuï acumulant més cada dia. De fet, fins i tot va optar per comprar-se un gos guardià que la protegís per si l'home l'atacava pels seus enfrontaments.

Les declarariones de Colleen Butler

Butler va atendre als companys de The Sun per denunciar el que ha de viure diàriament, comenta que ha tingut molts problemes per culpa del seu veí: "He tingut rates, he tingut discussions amb ell i amb altres veïns: em van trencar la tanca i la gent va ser grollera amb mi perquè van pensar que jo era la propietària de les bicicletes. M'ha causat molta ansietat", va dir.

Va dir que ha intentat contactar amb les autoritats, però no li han fet cas: "Vaig trucar a l'ajuntament pels problemes de rates causats per les bicicletes i vaig acabar pagant jo mateixa el control de plagues. L'ajuntament em va dir que les rates no nien a les bicicletes i no es van fer càrrec", va comentar.

La policia va arribar a detenir el veí, però unes quantes hores després el van deixar anar: "En el moment de la seva detenció vaig pensar 'genial, per fi s'està fent alguna cosa'. Era a la meva habitació i vaig mirar per la finestra i hi havia molts policies fora. Vaig sentir que la policia deia que obrís la porta i ell els va ignorar, però després va sortir i se'l van emportar".

Fins i tot una vegada va tenir problemes amb una altra veïna, ja que ella acusava l'home d'haver-li robat dues bicicletes. Després d'una agressiva discussió, ell va empènyer a la senyora i es va posar ràpidament a casa seva.