La model brasilera Valentina Boscardin, de 18 anys, ha mort després d'una trombosi causada per complicacions derivades de la covid. Feia uns dies que estava ingressada en un hospital de São Paulo a causa del coronavirus, però estava vacunada i segons la seva mare no tenia patologies prèvies diagnosticades.

Mor per covid la model brasilera Valentina Boscardin

Ha estat la seva mare, Márcia Boscardin, una coneguda presentadora brasilera, qui ha donat a conèixer la notícia a través del seu compte d'Instagram.

En una publicació, ha penjat una foto acompanyada d'un text en el qual es llegeix: "Dol. Amb gran dolor m'acomiado de l'amor de la meva vida. Adeu, Valentina Boscardin Mendes. Que Déu et rebi amb els braços oberts. Filla meva, t'estimaré per sempre. Un àngel puja al cel".

A més, ha donat les gràcies a tots els admiradors i amics que li han enviat missatges d'ànim a través de les xarxes socials.

Segons assegura la Márcia, la Valentina, model de 18 anys, havia rebut les dues dosis recomanades de la vacuna Pfizer i que no tenia problemes de salut previs a encomanar-se de covid. Tanmateix, les complicacions de la malaltia, segons els seus amics, van portar a una pneumònia que va derivar en la trombosi que va posar fi a la seva vida.

Trombosi derivada del coronavirus als 18 anys

En el seu perfil d'Instagram, la Valentina compartia la seva feina com a model i els seus viatges internacionals. L'últim post va ser el 20 de desembre, on la jove sortia en una platja de Rio de Janeiro posant en biquini.

Valentina Boscardin / Instagram

Valentina Boscardin / Instagram

D'altra banda, el periodista Felipeh Campos, amic de la família, ha recalcat que la Valentina va ser víctima d'una trombosi mentre estava internada. "La filla de l'estimada model i empresària Márcia Boscardin, ha mort aquest cap de setmana, als 18 anys i víctima d'una trombosi després de contagiar-se de coronavirus", escrivia en el seu compte d'Instagram.

"La Valentina era una estrella emergent preparada per emprendre una carrera internacional, quina tristesa. Va ser immunitzada amb ambdues dosis de Pfizer. Descansa, Valentina", ha afegit el periodista.

Filla d'una famosa presentadora, Márcia Boscardin

Valentina Boscardin formava part de l'agència de models Ford Model Brasil São Paulo. La jove estava seguint els passos de la seva mare, Márcia, que abans de treballar com a presentadora, va desfilar com a maniquí per a marques com Givenchy, Christian Dior, Valentino i Armani.

La mare va començar la seva carrera de model als 16 anys. Després es va especialitzar en publicitat i va conduir el programa de MTV el Brasil Al Dente durant la dècada de 1990. També va treballar com a locutora i reportera en programes on solia entrevistar celebritats en festes.

Seguia els passos de la seva mare, model i influencer

La ja exmodel també va tenir temps per a la interpretació i va aparèixer a diversos papers de telenovel·les del país. La seva feina més recent, tanmateix, és un canal de YouTube en el qual promou entrevistes i continguts audiovisuals. Compta amb gairebé 34.000 seguidors i la publicació anunciant la mort de la Valentina es va fer viral i va assolir els 21.000 "m'agrada" i més de 4.000 comentaris.

Per la seva part, la Valentina ja arribava als gairebé 12.000 seguidors i les seves publicacions l'estaven convertint en tota una influencer de contingut amb gran impacte social.