Una vaca va fugir d'un mercat de bestiar i va provocar la tràgica mort d'un home d'edat avançada a Whitland (Gal·les, Regne Unit) aquest dissabte 19 de novembre cap a un quart de deu del matí. L'animal, pel que sembla, va escapar-se del recinte on es trobava exposat molt alterat i estava "fora de control", segons ha avançat Wales Online. Un cop en llibertat va trobar-se amb un avi en arribar a la ciutat, al qual va atacar i va ferir de gravetat a trepitjades a la ciutat. La policia de Dyfed-Powys va confirmar un dia després que el pensionista havia sucumbit a les ferides causades per les peülles del bou: "la vaca es va trobar amb un ancià a North Road, on el va atacar i el va calcigar, causant-li lesions greus".

Després de trobar-se a l'avi va paralitzar la via del tren

Aquest tràfic succés, en arribar a la ciutat, no va ser l'únic que va causar l'animal en llibertat. Després d'atacar el pensionista va caminar cap una via de ferrocarril i va posicionar-se als raïls. Això va provocar que paralitzés la línia i, per tant, haguessin d'aturar els trens per mitigar el perill. "Finalment es va dirigir a un camp on es va fer tot el possible per contenir-lo de manera segura en consulta amb el propietari", ha explicat la policia de Dyfed Powys. Malauradament, "tots els intents van fallar", ha apuntat un portaveu del cos al mitjà citat. Per la qual cosa se li va practicar la eutanàsia amb el consentiment de l'amo.

La víctima abans de perdre la vida va ser traslladada a l'hospital universitari de Gal·les a Cardiff per rebre tractament, sense èxit. Després d'això, tot i controlar finalment la vaca en un camp, la policia de Dyfed-Powys juntament amb l'executiu de Salut i Seguretat estan investigant les circumstàncies de l'incident i perquè la vaca va reaccionar de manera tan violenta després d'escapar-se del mercat de bestiar de Whitland.