Una baralla entre uns coneguts camells a la localitat de Palència d'Aguilar de Campoo s'ha saldat amb la mort per un cop de matxet d'un d'ells, un home de 49 anys.

Baralla entre camells en Aguilar de Campoo, Palència

Aquest dijous, cap a les vuit de la tarda, l'Iván, de 29 anys, es barallava amb l'Oliver, un altre camell de la zona amb qui tenia alguna venjança pendent.

Després d'una forta discussió, l'Iván va assestar divers cop de matxet a la víctima, l'Oliver, de 49 anys, causant-li la mort pràcticament en l'acte.

Ambulància Sacyl

Un home en mata un altre a cop de matxet en ple carrer d'Aguilar de Campoo, en Palència / Arxiu

Els sanitaris d'Emergències Sanitàries - Sacyl que es van desplaçar a la zona, fins i tot en helicòpter medicalitzat, no van poder fer res per la vida de l'atacat, que jeia al terra de la zona de la Cascajera de la localitat de Palència, una zona cèntrica plena de terrasses.

El presumpte agressor va ser vist pels veïns portant el ganivet ensangonat a la mà.

Mata a cop de matxet a un home en ple carrer

La Guàrdia Civil va iniciar una investigació que es va centrar a buscar a l'autor dels fets, que havia fugit de l'escena del crim.

Hores després, passades les dotze de la nit, es va localitzar l'Iván, que s'havia amagat en un habitatge del municipi, suposadament d'un conegut, que feia hores que estava vigilat per la Policia Nacional i la Guàrdia Civil de Palència.

Els dos tenien antecedents relacionats amb el tràfic de drogues, encara que el presumpte assassí fa cinc mesos va ser investigat per la Guàrdia Civil com a presumpte autor d'un delicte de maltractament animal.

"És de mi que heu de tenir por, demà sabreu per què"

Segons la televisió de Castella i Lleó, un vídeo gravat pel mateix atacant corria per les xarxes i per internet.

En ell, l'Iván, armat amb un enorme ganivet, diu: "Això va per a tots els fills de puta que li teniu por a Oliver. M'heu de tenir por a mi. Sabeu per què, no? Demà ho sabreu".

Després de la detenció del jove, el jutjat número 1 de Cervera de Pisuerga s'ha fet càrrec de les diligències.