El cadàver trobat aquest dimarts a la tarda en un cortijo de Motril, Granada, va resultar ser el d'una jove de 18 anys que van morir assassinada per la seva xicota, que va ser detinguda.

El crim del cortijo de Motril

La Policia de Motril va rebre aquest dimarts al voltant de les tres de la tarda una visita inusual.

Una jove de 34 anys es va presentar voluntàriament a la comissaria afirmant que havia matat la seva xicota al cortijo en què vivien de lloguer.

Segons avança el mitjà Ideal, la noia tenia les mans tacades de sang quan va confessar el crim.

La Policia Nacional va acudir llavors a l'habitatge ubicat en el número 10 del Camino de Pataura, una zona residencial als afores de Motril, Granada.

Allà van trobar el cadàver de la víctima, una noia de tan sols 18 anys, amb evidents signes de violència.

Mata a la seva xicota de 18 anys

El cos va ser traslladat a l'Institut Anatòmic Forense per practicar-li una autòpsia que determinarà les causes exactes de la mort, segons ha informat el cos policial en una nota.

L'autora confessa va ser detinguda i encara es troba als calabossos de la Policia Nacional de Motril en espera de passar a disposició judicial, prevista per a un dia d'aquesta setmana.

No tenia antecedents penals a aquest crim i les primeres investigacions apunten que l'assassinat podria haver-se derivat d'una discussió de parella.

Una discussió de parella amb final tràgic

Aquest dimecres, agents especialitzats de la Comissaria General de Policia Científica desplaçats des de Madrid es troben al lloc dels fets realitzant una inspecció ocular tecnico-policial per obtenir proves i aclarir el succeït. El Jutjat ha decretat el secret de sumari sobre aquestes actuacions.

Pataura Motril / Google Maps

Una discussió de parella va poder originar l'assassinat d'una noia de 18 anys per la seva xicota al cortijo en què vivien en Motril / Google Maps

L'Ajuntament de Motril ha convocat una concentració silenciosa a tres quarts de dotze del migdia en repulsa per aquest "nou cas de violència domèstica".

Consternació a Granada pel crim

L'alcaldessa del municipi granadí, Luisa García Chamorro, ha relatat a Europa Press que en el municipi estan "molt consternats" pels fets, que han afectat dues veïnes del popular barri del Varadero, situat al costat del port.

Ha explicat que quan van transcendir els fets hi va haver certa confusió davant de la possibilitat que la víctima fos menor d'edat, una cosa que posteriorment es va descartar.

En tot cas, el crim ha generat molt "enrenou" a la localitat, especialment al barri on residien, on aquesta passada nit hi ha hagut un dispositiu especial de seguretat per evitar problemes. La parella feia poc temps que vivia a la zona i no es relacionaven gaire amb els veïns, informa Ideal.