Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de l'Eixample van detenir aquest dissabte al vespre tres homes, els tres de 19 anys i els tres de nacionalitat espanyola, per un presumpte delicte de lesions després d'haver-los pogut relacionar, gràcies a testimonis i a les imatges, amb una agressió a tres turistes. Els fets van passar a l'encreuament entre el carrer d'Aragó i passeig de Gràcia, al centre de Barcelona.

 

Al voltant de tres quarts d’onze d’aquest dissabte els tres homes van iniciar una conversa amb els tres turistes i els hi van demanar una cigarreta. S’hi van negar i va iniciar-se una discussió, que com es pot veure en el vídeo que acompanya aquesta notícia, va acabar a cops. Els tres turistes van ser agredits a cops i van ser ferits lleus. Els Mossos d’Esquadra, quan van rebre l’avís, es van desplegar a la zona i gràcies al testimoni dels agredits, van poder identificar als agressors. Quan van veure la patrulla, en un carrer proper, van marxar corrents, però els van poder detenir. 

Els tres joves, tots de 19 anys, van ser detinguts per un delicte de lesions. No tenen antecedents per robatoris i es descarta, segons els Mossos d'Esquadra, que l'agressió fos la prèvia d'un robatori i s'emmarca, sempre segons la versió dels investigadors, en una baralla menor de carrer que va acabar malament i que havia començat per una cigarreta.

Busquen els lladres del pont de la ronda Litoral

Els Mossos encara busquen els cinc homes que van participar en el robatori que va posar fi a la vida d'un turista del Canadà la setmana passada a Barcelona. La policia catalana investiga els fets. De matinada un jove que estava a la ciutat capital de Catalunya fent turisme va ser assaltat per cinc persones que el volien robar. Durant el robatori, que va desencadenar en una baralla, l'home es va precipitar per un pont de la ronda Litoral. Segons les primeres investigacions, els lladres el van llençar, tot i que la policia catalana encara té oberta la investigació i no descarta, tampoc, que l'home pogués haver saltat per escapar dels lladres, tot i que va caure de cap i no de peus.