Els Mossos d'Esquadra investiguen una nova agressió amb arma blanca a Barcelona, aquesta matinada, al voltant de dos quarts de set, davant de l'hotel Arts, al districte de Ciutat Vella, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Uns vigilants de seguretat de la zona, al capdavall del carrer de la Marina, han detectat un home ferit assegut en un banc, amb una ganivetada a la zona del braç.

Ràpidament, han activat els Mossos d'Esquadra, que han desplegat a la zona un equip de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) que estava a prop i han, juntament amb els vigilants, fet una primera atenció de l'home, fins que han arribat també sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han traslladat el ferit a l'hospital del Mar. La ferida que presenta l'home, tot i que ha perdut molta sang i és molt profunda, no sembla greu i, ara per ara, no es pateix per la seva vida.

Sospiten un intent de robatori de rellotge

El ferit és un home, un turista, amb passaport de Dinamarca, que parlava anglès, si bé era originari del Magrib i, segons les seves primeres informacions, que ara haurà de ratificar quan presenti la denúncia, la persona que l'ha assaltat i l'ha ferit li volia robar el rellotge de la marca Rolex, model Submariner, que portava.

Ferit Marina
Imatge de l'home ferit aquesta matinada al carrer de la Marina, a Barcelona / Cedida

Els Mossos d'Esquadra esperen ara la denúncia de l'home per confirmar-ho. Mentrestant, la investigació l'ha assumit la guàrdia del cap de setmana. Els agents de l'ARRO dels Mossos han identificat un home a la zona, per saber si podia tenir relació amb l'incident. La víctima també ha relatat que l'agressor era un home magrebí, si bé, a hores d'ara, encara no s'ha produït cap denúncia.

Estiu negre a Catalunya

Aquest cas arriba just l'endemà que els Mossos d'Esquadra van presentar un pla especial de seguretat per lluitar, concretament, contra el paradigma d'aquesta agressió: turistes, robatoris i armes blanques. La policia catalana ha incrementat la presència d'agents d'ordre públic al carrer per poder reaccionar a incidents com els d'aquesta matinada al carrer de la Marina, a Barcelona. Cal recordar que la setmana passada, la nit de Sant Joan, un jove va morir després de ser apunyalat per un home que volia robar a la germana de la víctima, a la zona de la Barceloneta.