WhatsApp ja forma part de la nostra vida quotidiana. L'aplicació propietat de Meta és l'app de missatgeria instantània líder en occident. De fet, s'estima que a Espanya prop de 30 milions de persones la tenen instal·lada als seus mòbils.

Moltes aplicacions externes pretenen millorar lleugerament les característiques de WhatsApp, també des de Meta estan sempre atents a qualsevol tipus de novetat i no dubten a implantar actualitzacions per millorar l'experiència dels milions d'usuaris que tenen a tot el món.

WhatsApp és una app summament completa que permet als seus usuaris fer diverses accions amb el seu telèfon mòbil. Permet enviar missatges de text, fotografies, vídeos, notes de veu, àudios, arxius i el GIF. També es poden compartir ubicacions, enllaços o contactes. Fins i tot es pot trucar de forma gratuïta o fins i tot fer una videotrucada amb una altra persona.

Els trucs de WhatsApp per no deixar cap rastre

Els widgets són eines que els telèfons mòbils tenen de forma directa (a través dels seus propis sistemes operatius) o indirecta (mitjançant aplicacions d'altres). Alguns d'aquests widgets permeten llegir els missatges de WhatsApp sense haver d'entrar a l'aplicació, per la qual cosa l'altra persona no sabrà que ho hem llegit.

La nova actualització d'iOS 14 permetrà utilitzar un widget que mostra els xats des de la pantalla d'inici, és una opció que ja hi ha en dispositius Xioami, Samsung o OnePlus, per la qual cosa per als usuaris d'Android no és una gran novetat.

Whatsapp / Pixabay

Whatsapp / Pixabay

Els widgets s'instal·len a la pantalla d'inici del telèfon. Normalment, es col·loquen prement sobre un espai buit al menú, més tard seleccionarem els widgets que vulguem col·locar i els arrossegarem a un lloc en el qual càpiguen, ja que no tots tenen la mateixa mida.

L'aplicació també permet als seus usuaris activar l'opció de no permetre que el doble tick blau es vegi. Aquest és un indicatiu que l'altra persona ha llegit el teu missatge. Tot i això, si l'activem tampoc podem veure si una altra persona ha llegit el missatge pel qual pot ser una cosa contraproduent en segons quins casos.

Per activar aquesta opció haurem d'entrar en WhatsApp, una vegada allà anirem a configuració, seleccionarem l'opció de compte i després la de privacitat. Després punxarem en desactivar les opcions de lectura.

Els constants canvis de WhatsApp

Es tracta d'una aplicació summament popular i els seus milions d'usuaris demanden canvis constants per millorar l'app. De fet, hi ha diversos desenvolupadors que han treballat de manera independent per millorar les seves condicions.

És el cas dels creadors de WhatsApp Plus, que és una nova versió que permet més personalització que la versió original. A més, permet enviar fotos sense que perdin qualitat.

Des de Meta també fan petits canvis que se sumen a l'elenc de funcions que té l'app. Fa unes setmanes van introduir el canvi en l'animació de les notes de veu, es tracta d'una actualització petita, però serveix per donar una millor imatge, ja que la fa més atractiva.