WhatsApp és una aplicació de missatgeria instantània que està sent renovada i actualitzada constantment per Facebook, els seus gestors. Cada pocs mesos s'introdueixen canvis amb tal de millorar l'experiència dels usuaris. Recentment, ha arribat una nova versió anomenada WhatsApp Plus.

És una app summament popular a Espanya, es calcula que prop de 30 milions de persones la tenen instal·lada. És una xifra realment alta, pel que qualsevol novetat en aquest àmbit és important i mereix ser comentada.

Moltes persones opten per aquesta aplicació per lo fàcil que és fer-la servir. Es pot enviar informació de molts tipus diferents a través d'ella, a més de missatges de text es pot enviar contactes, ubicacions, arxius i fins i tot notes de veu.

Què és WhatsApp Plus?

Aquesta versió nova de l'aplicació verda té unes quantes millores si tenim en compte la seva versió original. WhatsApp Plus permetrà als seus usuaris amagar el seu estat per no mostrar en cap moment que estan xatejant, eliminant el missatge 'd'en línia'.

També habilita l'opció d'enviar arxius sense que perdin qualitat, l'app original no permet configurar aquest aspecte i redueix considerablement la resolució de les imatges abans d'enviar-les a altres contactes. L'aplicació permetrà personalitzar d'una manera més completa la interfície de l'eina, podent canviar els colors i no únicament el fons de la pantalla del xat, a més té amb un nombre major d'emojis.

Telèfon mòbil

Telèfon mòbil / Arxiu

Aquesta vegada la novetat arriba únicament als telèfons Android, els usuaris d'iOS hauran d'esperar fins que estigui implementada. No ha estat desenvolupada pels mateixos creadors de WhatsApp, per la qual cosa haurem d'anar amb compte quan la instal·lem al nostre telèfon.

Com instal·lo WhatsApp Plus?

Abans de tot haurem de desinstal·lar l'aplicació original de WhatsApp per evitar que el compte sigui bloquejat automàticament. El següent pas per instal·lar al nostre dispositiu Android aquesta aplicació és el de trobar un arxiu executable, haurem de buscar a Google Chrome l'APK, concretament la versió 18.40.0.

Quan trobem un enllaç que ens permeti descarregar l'arxiu convé que ens assegurem que és segur, ja que molts dels webs en els quals trobem diferents APK tenen molts virus i pot tenir conseqüències molt negatives per al nostre mòbil.

Quan hàgim descarregat i executat l'APK haurem d'acceptar els permisos perquè l'app pugui funcionar correctament. Si tenim problemes en aquest apartat haurem d'esborrar tots els arxius relacionats amb el WhatsApp original.

Finalment, haurem d'afegir el nostre número de telèfon perquè l'app accedeixi a la nostra agenda de contactes i guardi els números i informació de cada un d'ells.