Els fòrums i xarxes socials poden ser extremadament útils per aprendre nous trucs, estratègies o ofertes. Algunes persones que compten amb informació privilegiada poden optar per aquests canals per difondre dades de valor per a altres persones a través d'aquestes plataformes. Un d'aquests trucs ha estat publicat en un fòrum i està relacionat amb el menjar que serveixen als restaurants de la companyia McDonald's.

Es tracta d'una de les empreses de menjar ràpid més famoses del món. Les seves hamburgueses, patates fregides, nuggets de pollastre o gelats són coneguts a tots els continents. I, encara que el seu menjar no és el més sa del mercat, sí que tenen fama d'oferir els seus productes a un preu accessible.

De fet, un dels seus productes estrella són les hamburgueses d'un euro, a més ofereixen una versió de pollastre i una altra de vedella en aquesta gamma de preus. També han introduït algunes opcions vegetarianes al seu menú per tenir un abast més gran.

Els trucs perquè el teu menjar de McDonald's estigui acabat de fer

Encara que moltes persones opten per demanar un servei a domicili, moltes d'altres prefereixen anar al local perquè el seu menjar estigui acabat de fer. Desgraciadament, això no sempre es compleix i de vegades alguns clients es queixen perquè la seva hamburguesa és freda.

Un usuari del fòrum Quora anomenat Kamram Adnan va compartir una publicació en la qual dona consells als possibles clients de McDonald's perquè els serveixin el menjar acabat de fer. Adnan afirma haver treballat en McDonald's i coneix com funcionen les comandes.

Mcdonalds EP 2

Local de McDonald's / Europa Press

Adnan explica que si ens fem passar per un inspector ens tractaran d'una forma preferent. Moltes empreses contracten aquestes persones per assegurar-se que es compleixen els objectius i les directrius als diferents locals d'una companyia.

Comenta que aquestes persones solen anar a menjar entre les 12 h i les 14 h, i les 17 h i les 19 h hores. També recomana que es demani el rebut de la comanda abans, sempre el solen donar, però si s'hi insisteix prèviament els treballadors pensaran que aquesta persona és un inspector i s'esforçaran que l'experiència de menjar en McDonald's sigui la millor possible.

L'altre truc per millorar la teva experiència en McDonald's

El segon truc que va compartir Kamram Adnan a través de Quora és el de demanar el menjar amb algunes especificacions com per exemple: 'L'hamburguesa sense ceba i ben feta'. D'aquesta manera els treballadors hauran de fer aquest plat des de zero i no n'utilitzaran un que ja estigués fet prèviament.

Aquests consells poden ajudar que l'experiència gastronòmica dels clients de McDonald's sigui millor. És molt molest quan estàs pagant per un menjar que hauria de ser calent i te la serveixen freda per la qual cosa està a les mans de cada un posar a prova els ensenyaments d'Adnan.

Encara que Adnan hagi estat treballador d'un McDonald's dels Estats Units tot apunta que els seus consells seran vàlids a l'establiment d'aquesta empresa multimilionària que tinguis més a prop de casa.