L'empresa McDonald's és mundialment coneguda, el restaurant de menjar ràpid té franquícies en desenes de països i és molt estrany que mai ningú no hagi menjat en un dels seus establiments. Les seves hamburgueses, patates fregides, refrescos i nuggets de pollastre són famosos pel seu sabor i el seu preu accessible.

A Espanya hi ha 483 franquícies de McDonald's, es tracta d'un dels restaurants més populars del país i té productes únics. Ja que l'empresa aposta per barrejar a la seva carta els productes estrella que es poden demanar a tot el món com els nuggets i alguns plats que adapta a les condicions gastronòmiques de cada país en el qual hi ha.

L'hamburguesa de quart de lliura és una de les més famoses del restaurant de menjar ràpid. També són molt conegudes les seves hamburgueses d'un euro, que poden treure d'un conflicte a més d'un si desitja menjar gastant una quantitat pràcticament simbòlica, un altre dels seus productes estrella és el gelat McFlurry. Tot i això, alguns dels seus plats no són tan populars.

El producte menys demandat als restaurants McDonald's

En l'època actual les xarxes socials han guanyat un pes mediàtic summament alt. Les grans companyies, com McDonald's, o les empreses petites intenten que les seves publicacions arribin al màxim de persones possible publicitant els seus productes o condicions.

També els empleats de diverses cadenes de menjar ràpid han començat a publicar vídeos a les xarxes socials en els quals es mostra com fan els productes que més tard consumiran els clients d'aquests restaurants, com netegen el local o com és el dia a dia en aquests establiments.

McDonalds EP (2)

Hamburguesa de McDonald's / Europa Press

Stephen Patula, un supervisor d'àrea de McDonald's, va pujar un vídeo a TikTok en el qual es pot veure que hi ha un producte que no és gens popular entre els clients de McDonald's. Es tracta del te calent, a la publicació es veu com els empleats no recorden que aquest producte és al seu menú.

Les reaccions al vídeo de Patula

En els comentaris de la publicació un empleat de McDonald's li dona la raó a la persona que publica el vídeo i comenta que tampoc no sap on és ni com funciona la màquina que dispensa aquesta beguda.

El mateix Stephen Patula va corroborar el punt de vista d'aquest empleat en una entrevista amb The Mirror: "Algú va demanar te calent l'altre dia i vaig haver de preguntar on era a la màquina, no sabia on era ni que no el venguéssim", va dir Patula.

No sabem si aquesta publicació farà que altres persones descobreixin el te de McDonald's i començarà a ser un èxit de vendes com molts dels seus productes. Encara que sembla molt complicat que, malgrat aquesta publicitat involuntària, desbanqui les hamburgueses, patates fregides i gelats d'aquest restaurant.

La presència de McDonald's a tot el món no ha deixat de créixer, segons fonts d'Statista, ha anat en augment des de 2007. Actualment, hi ha prop de 39.200 franquícies a 118 països diferents. Es tracta d'una de les empreses més mediàtiques i populars de tot el planeta.