WhatsApp continua liderant les aplicacions per enviar missatges a Espanya i al llarg dels últims anys s'han anat revelant secrets i trucs sobre el seu funcionament, aconseguint dreceres per a noves opcions, desbloquejar funcions o obtenir informació privilegiada. Una de les seves àrees més conegudes són els grups, que ens serveixen per estar en contacte amb tot el nostre grup d'amics i amigues alhora, amb la nostra família o fins i tot per a esdeveniments o celebracions on no coneixem ningú.

El truc per tornar a entrar en un grup de WhatsApp

De vegades es converteixen en un autèntic malson amb milers de missatges fent vibrar el nostre mòbil i acabem sortint a la primera de canvi, però altres vegades som expulsats per algun administrador enfadat o per algun comportament que no ha agradat. Tanmateix, com per a tantes altres circumstàncies internàutiques, hi ha un truc per a aquesta situació, en la qual podrem tornar a entrar en el xat sense necessitat que ens tornin a posar ni haver de plorar-li a algú perquè demani la nostra acceptació de nou.

Mòbil WhatsApp / Pixabay

Hi ha un truc per tornar a entrar en un grup de WhatsApp del qual t'han expulsat / Pixabay

Si en algun moment decidim sortir d'un grup o ens han fet fora, i ara ens penedim, podrem utilitzar aquest truc que no necessita la descàrrega d'una aplicació externa ni res per l'estil, sinó que es fa amb funcions pròpies dels mòbils i en pocs i senzills passos. Això sí, només tindrem una oportunitat d'aconseguir entrar de nou al grup sense que ningú ens afegeixi. El primer que haurem de fer és entrar a la configuració del nostre telèfon i entrar en l'apartat "Aplicacions", on buscarem i premerem sobre "WhatsApp".

Sense demanar permís i encara que t'hagin fet fora

Llavors només caldrà trobar l'opció d'esborrar el cache o memòria cau de l'app i fer-ho, ja que de vegades és el responsable que no puguis tornar a un grup en el qual ja no ets. Una vegada aquí, caldrà l'ajuda d'un còmplice que segueixi en la conversa grupal, a qui haurem de demanar que ens enviï l'enllaç d'invitació al grup que se sol enviar per unir-se, i que segurament va rebre per poder entrar en el seu moment.

WhatsApp / EP

Cal esborrar el caixet i tenir un còmplice que segueixi en el xat / Europa Press

Si tots els passos s'han realitzat de forma correcta, l'enllaç ens portarà directament a participar de nou en el grup, ja que cal tenir en compte que aquests accessos amb enllaç al grup permeten a qualsevol usuari de WhatsApp accedir a la conversa, sense necessitat de l'aprovació del creador del grup ni dels administradors que normalment controlen l'entrada i sortida en aquest tipus de xats multitudinaris. En el seu blog oficial, la companyia detalla que qualsevol persona que surti dues vegades del mateix grup haurà d'esperar 24 hores perquè l'administrador el pugui tornar a convidar, però si no vol esperar tant, es pot fer sempre a través de l'enllaç.