L'aplicació de missatges més utilitzada avança a passos gegantescos i compta cada vegada amb més usuaris que xategen amb família, amics o companys de feina, comparteixen aficions en grups o es declaren amorosament. WhatsApp té, a més, multitud d'opcions que ens permeten configurar tot al nostre gust, així com trucs que ajuden a aconseguir sortir de situacions compromeses.

El pròxim truc de WhatsApp

Ara, l'app desenvolupa noves funcions per al seu editor d'imatges, que permetrà que els usuaris pixelin o difuminin determinades parts de la foto directament des del xat en què volem compartir el contingut.

D'aquesta forma ho detalla el seu portal especialitzat WABetaInfo, que explica que en l'última versió beta de WhatsApp per a Android, la 2.22.3.5, provarà d'incorporar a l'editor integrat de l'aplicació nous pinzells.

Fins al moment, després d'adjuntar una foto en un xat, sigui des de la galeria o fent-la amb la càmera en directe, es podien editar certs aspectes, com pintar o dibuixar amb diversos colors, o retallar i girar la imatge.

Difuminar fotos des de l'aplicació

El portal citat afirma que les proves inclouen una sèrie de noves funcions en el seu editor, entre les quals es troben nous pinzells per escriure o dibuixar sobre imatges i vídeos, ampliant tres tipus de traç.

I la novetat més sorprenent que valoren els desenvolupadors és la possibilitat de difuminar parts de les fotos que vulguem enviar, tant des d'Android com des d'iOS, que fins al moment no està disponible en l'aplicació.

Foto mòbil / Pixabay

WhatsApp permetrà pixelar les fotos des de l'aplicació / Pixabay

Altres trucs revelats recentment pels desenvolupadors inclouen la possibilitat de xatejar amb botigues pròximes a la nostra ubicació. Tot i que encara no té data d'inauguració, l'aplicació de Meta, antic Facebook, permetrà buscar negocis que estiguin a prop i contactar-hi a través de missatges o veure els productes que ofereixen, fent tremolar Google Maps.

Els trucs revolucionaris de WhatsApp

Al mateix portal citat avancen que la funció està actualment en desenvolupament i que s'incorporarà dins d'un apartat anomenat Businesses Nearby -comerços propers- en el que podrem filtrar entre diferents tipus de negoci que es troben a prop de la nostra ubicació.

D'altra banda, revelàvem fa poc un truc senzill encara que poc conegut per treure el típic so que sona quan estem escrivint missatges en un xat. Tant el soroll de bombolla després d'enviar un text com el que s'escolta quan l'altra persona ens respon, poden treure de polleguera a més d'un, però desfer-nos d'ell és molt més fàcil del que sembla.