WhatsApp és una aplicació de missatgeria instantània que s'ha fet summament popular en els últims anys. A través d'ella és possible enviar quantitats enormes d'informació mitjançant missatges, fins i tot és possible trucar a altres usuaris amb ella.

A través de missatges podem enviar fotografies, vídeos, GIF, ubicacions, enllaços, contactes i fins i tot arxius com APK, que serveixen, per instal·lar altres apps externes al nostre telèfon mòbil. S'ha convertit en l'aplicació de referència en alguns dels països més poblats d'occident.

L'empresa Meta, anteriorment coneguda com a Facebook, és la que el gestiona WhatsApp i treballen diàriament per fer petits canvis i millorar amb ells l'experiència dels usuaris. Pràcticament amb cada actualització afegeixen noves mecàniques i funcions.

El truc perquè no et fiquin en grups

Tots estem en grups de WhatsApp en els quals no parlem o han quedat oblidats, però no volem sortir per si de cas en algun moment tornen a estar actius. També hi ha molts que creuen que ja estan en molts grups i no necessiten estar en més.

Existeix una solució per evitar que algú agregui el nostre número a un grup de WhatsApp quan no volem formar part d'ell. En principi, era una cosa que no es podia evitar, però ja hi ha una forma que l'app ens pregunti si volem formar part dels grups abans de posar-nos.

Whatsapp / Pixabay

WhatsApp / Pixabay

La nova actualització de WhatsApp (2.22.3.70) ha implicat una nova funció per evitar que ens posin en grups de WhatsApp les persones que no tenim agregades. Així no hi haurà contactes estranys que tinguin el nostre número i limitarem l'opció als nostres coneguts.

Per activar aquesta opció haurem d'accedir a la configuració de WhatsApp, després farem clic en compte i posteriorment en privacitat. Després seleccionarem l'opció de 'grups' i al menú optarem per 'els meus contactes'.

Seguint aquests senzills passos cap persona que no tinguem agregada no podrà posar-nos en un grup de WhatsApp. D'aquesta forma evitarem l'spam propi d'alguns que resulten molestos i summament desagradables.

Les noves funcions de WhatsApp

L'empresa Meta treballa diàriament per millorar l'experiència dels usuaris de l'app. De fet, recentment han incorporat una nova animació que es mostra quan les persones graven una nota de veu en la qual es pot veure una ona sonora i diversos comandos com el d'esborrar i enviar.

També van incorporar recentment una opció per fer que les notes de veu es reprodueixin més ràpid i així guanyar una mica de temps. Tots tenim un amic que explica la seva vida sencera en una única nota de veu i amb aquesta opció serà menys molest escoltar tot el seu missatge.