L'aplicació WhatsApp s'ha convertit en una de les eines vitals de qualsevol telèfon mòbil. De fet, és l'app líder en occident en la categoria de missatgeria instantània. Té moltes funcions i cada vegada hi ha més trucs per millorar la seva experiència d'ús.

Es calcula que prop de 30 milions de persones la tenen instal·lada a Espanya. El que suposa una xifra enorme, si tenim en compte que al país té uns 46 milions d'habitants. És tan popular que l'app s'ha convertit en una mica d'ús quotidià.

A través de WhatsApp es pot enviar una quantitat enorme d'informació. L'app permet compartir missatges de text, notes de veu, àudios, contactes, ubicacions, enllaços, imatges, vídeos, GIF, stickers i fins a arxius com APK per instal·lar altres aplicacions.

El truc de WhatsApp perquè no es pugui veure l'"escrivint..."

Quan una persona està escrivint un missatge es pot observar en la seva conversa amb ell que sota del seu nom hi ha un text que posa "escrivint..." indicant altres contactes que estem a prop de respondre.

Algunes persones no volen que l'app mostri dades sobre la seva presència en WhatsApp, per la qual cosa estan realment interessades a poder eliminar aquest text. Potser per no donar explicacions si finalment decideixes esborrar el missatge i no enviar-lo.

Whatsapp / Pixabay

Telèfon mòbil / Pixabay

Hi ha moltes aplicacions (gairebé totes elles en l'app store d'Android) que permeten esborrar aquesta informació i, d'aquesta manera, no deixar rastre ni donar informació altres a ningú. Encara que no es recomana instal·lar apps que siguin de tercers perquè funcioni millor WhatsApp, ja que podrien hackejar el nostre telèfon amb tot el que comporta.

Per evitar que es mostri "escrivint..." hauràs d'activar la mode avió del teu telèfon. El que tallarà la teva connexió a internet, després d'enviar el missatge el desactivem i s'haurà enviat la informació sense que es mostri l'estat.

Altres trucs de WhatsApp

WhatsApp no deixa d'intentar millorar i per això actualitza constantment la seva aplicació. Des de Meta volen introduir diverses millores perquè els usuaris tinguin una millor experiència. Encara que hi ha desenvolupadors independents que també treballen en les seves apps per complementar a la popular eina de missatgeria.

De fet, hi ha una versió superior de l'app, anomenada WhatsApp Plus, que va ser desenvolupada per altres persones alienes a Meta. Aquesta versió no oficial permet als usuaris personalitzar millor la interfície i enviar les fotos amb la seva qualitat real i no reduint-la com fa l'aplicació original. Malgrat això, si la instal·les corres el risc que WhatsApp et vaig bloquejar el compte.

També és possible manipular la ubicació del telèfon per enviar-ne una que no és la real a un contacte. Es pot fer a través de la mateixa app o amb aplicacions de tercers als dispositius Android, encara que hi ha un truc per descobrir si el missatge és fals o veritable.