El Troy era un nen de 7 anys que ha mort de la pitjor manera possible: s'ha quedat atrapat en una rentadora. Els seus pares van denunciar la desaparició i, al cap d'una estona, van descobrir el seu cadàver a l'interior de l'electrodomèstic. La Policia de Texas ha obert una investigació per esbrinar les causes de la mort i si es podria haver evitat.

Troy Khoeler, de 7 anys, va desaparèixer el dimecres de matinada a Spring, una ciutat de Texas als Estats Units. Els seus pares, amoïnats, van alertar a Emergències a les 5:00 quan van veure que el petit havia desaparegut de casa en estranyes circumstàncies.

Van demanar col·laboració ciutadana per trobar el nen desaparegut

Quan van denunciar-ho tot a la Policia, van demanar col·laboració ciutadana per localitzar-lo com més aviat millor. Malauradament, dues hores més tard, van trobar trobat el seu cadàver i estan intentant esbrinar les causes de la mort, ja que són molt desconcertants: estava a l'interior de la rentadora de casa seva.

Troben el cadàver del nen de 7 anys en una rentadora

Segons expliquen els mitjans de comunicació dels Estats Units, el cadàver del Troy ha estat trobat en una rentadora. Estava completament vestit i, segons la hipòtesi principal, ha mort ofegat, però no ha transcendit el resultat de l'autòpsia i no es descarta cap escenari, fins i tot que els seus pares hagin estat els responsables de la seva mort, uns fets que estan sent investigats.

Els pares del Troy el van adoptar fa tres anys i els fets han causat gran commoció, ja que el petit era molt conegut i estimat a Spring, que és on han passat els fets. La Policia té una investigació oberta, ja que no tenen clar si es tracta d'una mort accidental o d'un crim i estan investigant els seus pares per la seva presumpta implicació en els fets. 

Lavadora / Pixabay
La Policia de Texas investiga la misteriosa mort d'un nen de 7 anys atrapat en una rentadora: sospiten que podria ser un assassinat / Pixabay

La Policia investiga l'estranya mort del Troy: no descarten que sigui un crim

Quan els agents van arribar a casa, van poder comprovar que les finestres estaven tancades i que res apuntava que hi hagués entrat una tercera persona que volgués matar el nen que, quan va desaparèixer, el seu pare estava a casa i la seva mare treballava.

"No sabem que va passar. Encara és massa d'hora per poder opinar"

"No sabem que va passar. Tenim dues hipòtesis: o que ha caigut accidentalment a la rentadora i que els pares no ho han vist, o que el van matar i el van amagar a la rentadora. Encara és massa d'hora per poder opinar", expliquen fonts policials al diari Daily Mail.