Enxampen un home fugint dels Mossos d'Esquadra i amagant-se a l'interior d'una rentadora d'una bugaderia de Barcelona.

S'amaga en una rentadora d'una bugaderia de Barcelona

Els fets han passat aquest diumenge cap a les 14:00 i, segons ha pogut saber ElCaso.cat, tot ha començat quan els policies han aturat un vehicle i han demanat la identificació als seus tres ocupants. Un d'aquests, en comptes d'identificar-se, per causes que encara s'estan investigant, ha sortit del cotxe fugint dels agents.

Per evitar ser identificat, s'ha amagat a l'interior d'una rentadora d'una bugaderia de la ronda de Sant Pau de Barcelona, però, finalment, els Mossos l'han enxampat i ha estat detingut per resistència a l'autoritat.

Detingut per resistència a l'autoritat

Tot i que algunes fonts apunten que estava robant pels voltants del lloc fets, ElCaso.cat ha confirmat que no era l'autor de cap robatori i l'únic motiu pel qual ha estat detingut i sancionat és per resistir-se a l'autoritat.

Agentes de Mossos / Mossos d'Esquadra

Detenen un home que fuig dels Mossos i que s'amaga a l'interior d'una rentadora d'una bugaderia de Barcelona / Mossos d'Esquadra

Es desconeixen més dades del detingut, que es podria enfrontar a sancions econòmiques molt elevades i fins i tot penes de presó per haver-se resistit a l'autoritat. De moment, tampoc se saben els motius pels quals ha fugit del cotxe i els Mossos d'Esquadra estan investigant el cas.

Persecució policial a Mollet del Vallès

No és la primera vegada que detenen un home per fugir dels Mossos i, de fet, fa un mes, un home de 39 anys va protagonitzar una persecució policial de pel·lícula a Mollet del Vallès (Vallès Oriental). Finalment, el van aconseguir detenir i van descobrir que, a l'interior del seu cotxe, amagava 36 quilos de marihuana.