Macabra troballa la que ha tingut lloc aquesta tarda de divendres, 5 d'abril, a la platja de Vilassar de Mar, al Maresme. Efectius dels Mossos d'Esquadra, així com de la Policia Local, s'han desplaçat fins aquest punt de la costa catalana després de rebre un avís d'algú que havia trobat el que semblaven restes òssies humanes a la sorra, just a l'alçada de l'estació de tren Cabrera de Mar-Vilassar de Mar. Els agents de la policia catalana els han inspeccionat i han confirmat que, efectivament, es tractava d'ossos que podrien pertànyer a una persona. S'ha acordonat la zona i la policia científica treballa per recollir totes les restes i traslladar-les a un lloc on se'ls pugui fer les proves pertinents.

Agents de la Regió Metropolitana Nord dels Mossos d'Esquadra han obert una investigació per tal d'esclarir a qui poden pertànyer els ossos i quant de temps fa que estarien enterrats a la sorra. Les proves forenses que se li practicaran en les pròximes hores i dies també intentaran servir per determinar com va morir aquesta persona. Tant l'Ajuntament de Vilassar de Mar com el de Cabrera de Mar s'han posat a disposició de la policia catalana per tal d'oferir-los qualsevol ajuda que sigui necessària.

Busquen una dona desapareguda fa tres anys a Vilassar de Mar

Malgrat que la fase d'investigació està en un estat embrionari i encara s'han de practicar les proves forenses als ossos per determinar a qui pertanyen, una de les hipòtesis és que pogués tractar-se de Sandra Culli. Aquesta dona, natural de Terrassa, va desaparèixer a Vilassar de Mar el dia de Sant Esteve de l'any 2020 després d'anar a dinar a casa de la seva sogra. Cap a les cinc de la tarda va decidir anar a donar una volta pel poble, però ja no va tornar i no van poder contactar amb ella perquè s'havia deixat el telèfon. Des d'aleshores ningú en sap res i tampoc ha donat cap senyal de vida. L'última pista que es té d'ella són les imatges d'una càmera de seguretat que la va gravar al carrer Mont en direcció al passeig marítim, on se li va perdre completament el rastre.