Macabra troballa aquest diumenge al Parc Natural de Collserola, a Sant Cugat (Vallès Occidental). Un veí del municipi que estava passejant per una zona boscosa propera a l'avinguda de Can Cortés, al voltant de la Font d'en Arrabassada ha alertat als Mossos d'Esquadra que havia trobat una pila d'ossos que semblaven humans. Diverses patrulles s'han desplaçat al lloc i han començat una investigació per aclarir l'origen de les restes, així com confirmar que pertanyen realment a una persona. 

Estan analitzant les restes 

La troballa s'ha fet al voltant de les nou del matí d'aquest diumenge, i immediatament els agents de la policia catalana s'han desplaçat fins a Collserola per començar la investigació. Després de confirmar que es tractava d'ossos, les despulles han quedat en mans dels metges forenses, que les han traslladat al laboratori per poder elaborar les anàlisis corresponents que permetran determinar amb seguretat si són humanes, tot i que les primeres informacions, avançades pel Tot Sant Cugat, indiquen que entre les restes han trobat un crani i un fèmur, així com el temps que portaven a la intempèrie i les possibles causes de la mort.

A més a més, intentaran obtenir mostres d'ADN per identificar la possible víctima, fent comprovacions en les bases de dades de persones desaparegudes per intentar determinar si hi ha alguna coincidència que permeti posar llum sobre què ha passat i a qui pertanyen aquestes restes.  

Aquesta no és la primera troballa d'aquestes característiques a Collserola. A principis de setembre de l'any passat, uns excursionistes van trobar un crani humà a la zona de l'antic casino de l'Arrabassada, molt a prop d'on han aparegut les restes aquest diumenge, una zona de difícil accés que va requerir la col·laboració dels Agents de Defensa Forestal (ADF) de Sant Cugat.