Una mare i la seva filla de 8 anys han aparegut mortes en l’interior del seu domicili a Valladolid. La Policia Nacional ha detingut a la parella de la víctima com a presumpte autor dels assassinats, després de rebre una trucada en la qual una persona alertava que el seu cunyat li havia confessat haver matat la seva nòvia.

Truca confessant el crim

La Policia Nacional ha rebut una trucada a passades les tres de la matinada d'aquest dilluns en què un home alertava que el seu cunyat li acabava de confessar haver matat a la seva parella, una dona de 44 anys. L'home també els va explicar que la víctima i el presumpte assassí vivien junts, però no va poder confirmar que el crim s'hagi comès al seu domicili. 

Els agents es van desplaçar fins a la direcció que els havia facilitat l'home i, amb l'ajuda dels Bombers, van poder accedir a l'interior del pis situat al número 66 del passeig José Zorrilla. En entrar van trobar el cos sense vida de la dona, confirmant així la informació que tenien. Però, al costat d'ella van trobar també el cadàver de la seva filla, una nena de només 8 anys. A primera vista totes dues havien mort a causa de diverses punyalades.

S’hauria intentat suïcidar

La parella de la dona assassinada encara estava en el domicili quan va arribar la policia. L’home, de 43 anys, presentava diversos talls al pit i als canells, que els agents van interpretar com un intent de suïcidi, tot i que les circumstàncies exactes en les quals es va cometre aquest doble assassinat estan encara sota investigació. A l'escenari del crim també han trobat dos ganivets de grans dimensions que estan sent analitzats per determinar si són els que ha fet servir el detingut per matar les seves víctimes. 

Després de detenir-lo el van traslladar a l’Hospital Clínic Universitari de Valladolid per ser tractat per les seves ferides, però no es tem per la seva vida. Durant la seva identificació van trobar que l’home ja tenia antecedents per violència de gènere d'una parella anterior, qui li havia denunciat l’any 2017. No consta que la seva actual parella i víctima li hagi denunciat per maltractament, ni cap a ella ni cap a la seva filla.