Agents dels Mossos d’Esquadra van trobar aquest diumenge els cadàvers d’un home i una dona a l’interior del seu domicili a la localitat de Godall, al Montsià. Les víctimes són un home de 54 anys i una dona de 61 que vivien al número  11 del carrer Sant Josep d’aquest municipi. Els cossos no presentaven cap símptoma de mort violenta i tot sembla apuntar a una intoxicació per monòxid de carboni com la possible causa de la mort.

Els cadàvers van ser trobats gràcies a l’avís dels veïns perquè no sabien res d’ells

Els dos cossos sense vida van ser trobats després que un dels seus veïns alertés als cossos de seguretat. Les dues víctimes no tenien llum elèctrica a casa seva i havien de fer servir un grup d’electrogen per generar-la. No obstant això, els veïns ja feia molts dies que no sentien el soroll que feia la màquina. A més, tampoc hi havia llum a l’habitatge, feia temps que no sabien res del matrimoni i els seus cotxes estaven estacionats al carrer sense que s’haguessin mogut. Alguns familiars també feia dies que no tenien cap notícia seva.

Els Mossos d’Esquadra van poder entrar a l’habitatge a través d’una finestra i es van trobar els dos cadàvers en avançat estat de descomposició, ja que feia diversos dies que haurien mort. Cap dels dos cossos presentava signes de criminalitat o que apuntessin a una mort violenta. La hipòtesi amb la qual treballen els investigadors és la d’una mort accidental per inhalació de monòxid de carboni. Serà l'autòpsia la que ho confirmi i determini quan van morir.

El matrimoni era relativament nou en aquest municipi del Montsià, on havien arribat feia només uns mesos per instal·lar-se en aquest habitatge del carrer Sant Josep. Tot i això, eren bastant coneguts al poble, ja que es dedicaven a cuidar de la gent gran, segons ha explicat l’alcalde de Godall, Alexis Albiol. La parella no tenia llum elèctrica a casa seva i generaven electricitat amb un grup electrogen que els Mossos van trobar apagat i sense benzina. Pel que sembla, l’haurien engegat abans d’anar a dormir i amb la intoxicació ja no es van despertar.