Troben un cadàver en avançat estat de descomposició en un pou d'una nau industrial d'O Porriño, un poble de Vigo i tot apunta que es tracta d'un crim.

Troben un cadàver en un pou d'O Porriño

Els fets han passat en un pou a l'interior d'una nau industrial de Cerquido, a O Porriño aquest diumenge. Han estat els Bombers de Baixo Miño els qui han localitzat el cadàver i han avisat a Emergències 112. Quan els agents s'han dirigit fins al lloc dels fets, han vist que el cadàver estava en avançat estat de descomposició.

Tot apunta que es tracta d'un homicidi o un assassinat, ja que la tapa del pou estava tancada, com si algú l'hagués llençat i volgués ocultar el cadàver, que aparentment sembla que es tracta d'un home. A més, tampoc han trobat la documentació del cadàver, fet que dificulta la seva identificació.

A l'espera dels resultats de l'autòpsia

Cal esperar els resultats de l'autòpsia per esclarir les causes de la mort i, encara que sembla que es tracta d'un crim, els policies no descarten cap hipòtesi. La Guàrdia Civil ha obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Coche Guardia Civil / Europa Press

Troben un cadàver en avançat estat de descomposició en un pou a O Porriño (Vigo) / Europa Press

La Guàrdia Civil investiga el cas

De moment, la seva prioritat és identificar de qui es tracta i, aquest dilluns, els equips d'activitats subaquàtiques de la Policia Judicial i de la Guàrdia Civil investigaran la nau industrial i baixaran a l'interior del pou per veure si troben alguna pista.