Troben en estranyes circumstàncies el cadàver d'un home desaparegut: l'han localitzat un nen i el seu pare a l'interior d'una figura decorativa de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès).

Troben el cadàver d'un desaparegut a Santa Coloma

El cadàver, que pertany a un home de 39 anys, ha estat trobat aquest dissabte per un pare i el seu fill, menor d'edat. Estaven jugant a la zona dels antics cinemes dels Cubics de Santa Coloma de Gramenet quan, de cop i volta, han vist un mort a l'interior d'una figura decorativa.

Immediatament, han avisat a la Policia i als Bombers que s'han desplaçat fins al lloc dels fets per poder identificar el cadàver i han pogut comprovar que era d'un home del qual havien denunciat la seva desaparició hores abans, segons informa El Mirall.

No presenta indicis de criminalitat

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el seu cos no presenta indicis de mort criminal i tot apunta que ha estat una mort natural o un accident. No obstant això, caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per esbrinar més detalls sobre la causa de la seva mort.

Es desconeixen les causes de la seva mort

"Els Mossos d'Esquadra han trobat avui el cos d'una persona que hauria mort a un dels accessos a l'edifici Cubics per l'avinguda Francesc Macià. Es desconeix la causa de la seva mort que ja està sota investigació del Jutjat corresponent", explica la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet.

Mossos d'Esquadra / ACN

Troben en estranyes circumstàncies el cadàver d'un home desaparegut a Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès)  ACN

Troben morta una dona desapareguda a Lleó

Malauradament, aquest no ha estat l'únic cas en què troben morta una persona desapareguda i, de fet, aquest mateix dissabte, han trobat el cadàver de la Cristina Ramos, una dona de 36 anys que havia desaparegut a Lleó. Encara que tot apunta que es tracta d'un suïcidi, han obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets.