Troben un cadàver en estranyes circumstàncies en una carretera de Guadarrama (Madrid). Estan investigant les causes de la seva mort, ja que no queda del tot clar si és un crim o si podria ser un accident.

Troben un mort en una carretera a Guadarrama

Els fets han passat aquest divendres a la nit al quilòmetre 53 de la carretera N-VI, a l'altura de Guadarrama, un municipi de Madrid. Emergències 112 ha rebut l'avís a les 23:00: una persona els alertava que havia vist el cos d'un home en una cuneta.

Un camió semibolcat a 100 metres del cadàver

Immediatament, els sanitaris del SUMMA 112 s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que hi havia un home mort a la cuneta de la carretera: el seu cos presentava molts politraumatismes i, a uns cent metres, hi havia un camió semibolcat fora de la calçada.

Qui conduïa el camió?

El més estrany de tot és que no hi havia ningú a l'interior del vehicle i, actualment, es desconeix si el cadàver de la cuneta pertany o no a la persona que conduïa el camió.

SUMMA / Flickr

Investiguen la mort d'un home trobat a la cuneta d'una carretera a Guadarrama (Madrid) / Flickr

La Guàrdia Civil, que s'ha fet càrrec de la investigació, està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, ja que les circumstàncies en les quals ha estat trobat el cos fan sospitar que es podria tractar d'un crim. Així i tot, no descarten cap hipòtesi i pensen que també podria ser un accident.

Atropellen un home a Entrevías

Aquesta no ha estat l'única trucada per incidents a la comunitat de Madrid aquest divendres i, de fet, els sanitaris també han atès a un home de 52 anys que ha estat atropellat en un pas de vianants a Entrevías, un barri del districte de Puente de Vallecas de Madrid.

Ingressat a l'hospital amb un pronòstic molt greu

Ha estat traslladat a l'hospital 12 d'octubre amb un pronòstic molt greu. La Policia Local de Madrid ha fet l'atestat i estan intentant localitzar l'autor de l'accident, ja que es podria enfrontar a sancions molt elevades per un delicte d'omissió a dret de socors.