Troben sana i estàlvia la Sandra, la noia de 17 anys que va desaparèixer en estranyes circumstàncies fa gairebé un mes a Barcelona.

Troben la Sandra Plazas

La Sandra Plazas és una menor de 17 anys que l'1 de març va desaparèixer en estranyes circumstàncies. A les 9:00 del dilluns 1 de març, anava a fer un curs al carrer de les Tàpies del barri del Raval de Barcelona, però no el va arribar a realitzar i, des de llavors, se li va perdre completament el rastre.

Poca implicació policial per localitzar la desapareguda

La família de la Sandra, després d'un mes buscant-la sense parar, per fi l'han aconseguit localitzar sana i estàlvia. A més, han denunciat la poca implicació dels policies per trobar-la, ja que, segons els seus testimonis, no s'han implicat tant com haurien i, de fet, aquest dissabte, un dia abans de la seva aparició, els veïns del Raval han organitzat una manifestació per denunciar aquesta manca d'implicació policial.

Sandra Plazas / SOS Desaparecidos

Troben sana i estàlvia la Sandra Plazas, la menor de 17 anys desapareguda a Barcelona / SOS Desaparecidos

Va desaparèixer al barri del Raval

Aquest diumenge, per fi, han aconseguit localitzar-la i els Mossos d'Esquadra ho han anunciat al seu compte de Twitter: "Localitzada la Sandra sana i estàlvia. Gràcies per la col·laboració". En tractar-se d'una menor d'edat, no han donat més detalls sobre els fets ni sobre on estava ni en quines circumstàncies ha estat trobada.

La seva mare la defineix com "una nena molt normal i no conflictiva" i pensa que no hauria de marxat de manera voluntària, ja que només portava el DNI i tres euros a sobre.

Un mes lluitant per trobar la noia de 17 anys

Els familiars de la noia de 17 anys, després de gairebé un mes sencer lluitant per trobar la Sandra, per fi l'han localitzat i no han dubtat a compartir la seva felicitat per xarxes socials: "Moltes gràcies a tots pel suport. Gràcies a Déu ja està amb nosaltres sana i estàlvia. Estic molt agraïda amb tota la meva ànima. Gràcies de tot cor", comenta una familiar.