Després de dos dies de cerca, la Judith, la noia de 16 anys desapareguda dimarts a Montornès del Vallès, ha aparegut.

Troben la Judith, desapareguda a Montornès

Fa dos dies els Mossos d'Esquadra difonien una foto de la Judith, una menor de 16 anys que havia desaparegut a Montornès del Vallès, al Vallès Oriental. Una noia amb els cabells castanys, ulleres, pírcings a les orelles i una piga a la galta.

La informació de la policia també informava que la noia havia marxat amb una maleta i acompanyada del seu gos, de color negre i potes blanques.

La recerca dels Mossos va demanar també col·laboració ciutadana per trobar-la, ja que no hi havia cap rastre d'ella i la família estava molt preocupada.

I ara, els mateixos Mossos d'Esquadra informen que la Judith ha estat localitzada sana i estalvia i agraeixen la col·laboració.

Busquen la Luna, una menor desapareguda a Tarragona

Aquest cas s'assembla molt al de la Luna, una noia també menor, de 15 anys, que va desaparèixer el diumenge passat després d'una discussió familiar a casa seva de Pla de Santa Maria, a l'Alt Camp de Tarragona.

Luna de los Ríos Vizcarro / SOS Desaparecidos

La Luna va marxar de casa diumenge sense deixar rastre a Pla de Santa Maria, fins que va ser localitzada aquest dijous / SOS Desaparecidos

Luna de los Ríos feia 1,63 metres d'alt, era de complexió prima i tenia els cabells i ulls marrons.

Associacions de cerca de desapareguts, usuaris de les xarxes socials i cossos policials van difondre la seva fotografia per intentar trobar-la amb l'ajuda de la ciutadania.

La troben dies després sana i estalvia

La seva germana gran, Claudia, també va difondre la foto amb una crida desesperada. La mare va parlar amb ElCaso.cat i va explicar com, després de barallar-se amb els pares diumenge, entre la una i les tres de la matinada, va marxar de casa sense deixar rastre.

"És com si se l'hagués empassat la terra" declarava la mare a aquest mitjà, desesperada. Van trucar totes les seves amigues, amb qui creien que s'hauria anat per refugiar-se, però ningú sabia res.

Finalment, aquest dijous, la Luna va ser localitzada i va tornar amb la seva família, desactivant l'alerta i acabant bé.