Tràgic final per un home desaparegut feia dotze hores a Rosselló (Segrià). La Guàrdia Civil d'Osca ha trobat aquest dimecres el seu cadàver al canal de reg de Pinyana, a Castellonroi (Osca). Segons ha avançat el diari Segre, la parella de la víctima va alertar de la desaparició de l'individu de 74 anys i veí d'aquesta localitat de Lleida. L'avís el va donar dimarts a la nit, cap a dos quarts de deu, al telèfon d'emergències 112. Va explicar que el seu company sentimental havia sortit feia mitja hora de casa i no havia tornat, ni tampoc tenia noticies d'ell.

Busquen el desaparegut i el troben al canal de reg a l'Aragó

Immediatament després de l'alerta, diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i unes onze dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat, així com un dron amb càmeres tèrmiques, van iniciar un dispositiu de cerca del desaparegut. Els efectius d'emergències van comprovar les rodalies del municipi de Rosselló i del pantà de Santa Anna. D'aquest últim, a més, és d'on pren l'aigua el canal de regadiu de la Pinyana per les comarques del Segrià i la Llitera, ja a l'Aragó. El canal passa per diverses poblacions i connecta algunes com Rosselló, d'on era veí l'home de 74 anys, i Castellonroi, on han trobat el seu cos sense vida.

L'operatiu de cerca del desaparegut, segons ha explicat el mitjà citat, va finalitzar a les quatre de la matinada d'aquest dimecres sense trobar cap indici o rastre de l'individu. Però, poc després, a només uns quilòmetres de distància, a Castellonroi, van localitzar el cadàver de l'home al canal de la Pinyana, a prop de la central elèctrica, cap a dos quarts de deu del matí. La Guàrdia Civil d'Osca, que s'ha fet càrrec de la investigació després de l'aparició del cos amb el cotxe del mort a pocs quilòmetres més avall del canal de reg, no descarta cap hipòtesi sobre el decés. Tanmateix, no hi ha signes de criminalitat, per la qual cosa tampoc s'ha desestimat que pugui tractar-se d'un suïcidi o d'un accident.