Surrealista troballa a Manilva (Màlaga): descobreixen el cadàver d'una dona momificada en un taüt casolà a l'interior d'una casa. Hi ha una investigació oberta per esbrinar més detalls d'aquest macabre succés.

Els fets han passat aquest divendres a l'elitista urbanització Vistalmar Duquesa Norte del municipi de Manilva, situat a la Costa del Sol malaguenya. Tot ha començat quan la Guàrdia Civil ha rebut una alerta de què hi havia un cadàver en avançat estat de descomposició en una casa de lloguer d'aquesta localitat. Han estat els treballadors de la neteja els qui han trobat el cos i han avisat a Emergències.

Cadàver momificat d'una dona en un taüt casolà a Manilva

Quan s'han desplaçat fins al lloc dels fets han pogut comprovar la veracitat del relat: hi havia el cadàver d'una dona a l'interior de l'habitatge en estranyes circumstàncies. Estava en un taüt momificat i ple de sorra, fet que ha sorprès molt als agents.

Guardia Civil recurso / Europa Press

La Guàrdia Civil investiga el cadàver d'una dona momificada en un taüt casolà a Manilva (Màlaga): estan intentant localitzar qui el va enterrar / Europa Press

Cadàver en avançat estat de momificació

Segons la primera inspecció ocular, el cos pertany a una dona i fa mesos que ha mort i, com que estava ple de sorra, estava en estat de momificació, avança El Confidencial. La hipòtesi principal és que es tracta d'una persona d'origen alemany que vivia en aquesta casa, una hipòtesi que encara no ha estat corroborada, ja que el cadàver, de moment, no ha estat identificat.

Busquen la seva identitat a les bases de dades de persones desaparegudes

Per aquest mateix motiu, els agents estan revistant les bases de dades dels desapareguts per saber si el cos pot coincidir amb alguna persona desapareguda. També estan intentant esbrinar quines han estat les causes de la mort i no descarten que es pugui tractar d'un crim.

Així i tot, tenen totes les hipòtesis sobre la taula: podria ser que es tractés d'una mort accidental o d'un accident i que la persona que l'ha amagat al taüt, ho hagi fet per circumstàncies, de moment, desconegudes.

La Guàrdia Civil investiga qui va enterrar el seu cadàver

També estan intentant esbrinar qui va fer el taüt i qui va enterrar el cadàver, ja que podria ser clau per saber què ha passat. Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per esbrinar més detalls i esclarir els fets.

La investigació continua oberta, en mans de la Guàrdia Civil, que estan centrant-ho tot a identificar el cadàver, uns fets que estan costant a causa de l'avançat estat de descomposició en què es troba.