Investiguen la mort en estranyes circumstàncies d'una dona que ha aparegut inconscient i mig despullada al carrer Zorrilla de Llorca, a Múrcia. Mostrava signes de violència.

Apareix una dona seminua al carrer a Llorca

Cap a les quatre d'aquesta matinada, la Policia Local de Llorca, a Múrcia, rebia una trucada que alertava de la troballa d'una dona inconscient, en parada cardiorespiratòria, al terra del carrer Zorrilla de la ciutat, ha explicat el regidor de Seguretat, José Luis Ruiz.

Diverses patrulles es van desplaçar ràpidament al lloc dels fets, i van intentar reanimar-la amb maniobres manuals i el desfibril·lador del cotxe patrulla, sense èxit.

També va arribar llavors una ambulància i agents de la Policia Nacional, que van iniciar una investigació.

Signes de violència pel cos, especialment al coll

Segons veïns de la zona, que van declarar al mig La Opinión de Murcia, la dona, rossa amb el cabell llarg i enredat, que estava a més mig despullada, presentava signes d'haver patit violència en diferents parts del cos, però especialment a la zona del coll.

"Van dir que potser havia pogut ser arrossegada fins aquest lloc, on hauria estat abandonada i que la mort no s'hauria produït al carrer en el qual va aparèixer", ha relatat un altre testimoni.

Policia Nacional nit / Policia Nacional

Furgó policial / Policia Nacional

Tal com s'ha pogut confirmar ja al matí -la víctima no tenia la documentació quan va ser trobada-, es tracta d'una dona de nacionalitat espanyola i 51 anys.

Els sanitaris desplaçats a la zona només van poder certificar la seva mort i van cobrir el cos amb una manta isotèrmica mentre esperaven l'arribada del jutge, que va procedir a l'aixecament del cadàver ben entrada la matinada.

Investiguen la mort: no es descarten hipòtesis

Després, va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal, on se li practicarà l'autòpsia, que serà clau per determinar si es tracta d'un crim o d'una mort accidental o natural.

D'altra banda, al carrer Vicente Ruiz Llamas, proper al lloc on va ser trobada la dona, un habitatge de la planta baixa va ser precintat, informa el mateix mitjà.

Es creu que la casa podria ser una de les claus per resoldre el cas. I és que la zona ha estat més d'una vegada escenari d'actuacions policials contra la venda i consum de drogues.

Aquest cas ha estat decretat sota secret de sumari i des de la Policia Nacional apunten que no es descarta cap hipòtesi. De moment, no s'han efectuat detencions relacionades amb aquest cas.