Una persona ha mort aquest diumenge al matí en caure amb el seu cotxe al riu Ebre en el que sembla que ha estat un accident. Quan passaven pocs minuts de les onze del matí, els serveis d'emergència han rebut l'avís d'una persona que alertava que havia vist un vehicle enfonsat al riu Ebre, concretament al pas de barques de Miravet, a la Ribera d'Ebre, que connecta les carreteres TV-3023 amb la C-12. El vehicle ha aparegut a la banda del terme municipal de Ginestar.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dotze dotacions dels Bombers de la Generalitat amb la unitat subaquàtica del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), que ha pogut confirmar que a l'interior del vehicle hi havia una persona sense vida, l'únic ocupant del vehicle. Els Mossos d'Esquadra també s'han desplaçat fins al lloc i una unitat subaquàtica ha pogut rescatar el cos sense vida al voltant de les quatre de la tarda. Després que la comitiva judicial hagi autoritzat l'aixecament del cadàver, ha estat traslladat a l'anatòmic forense per practicar-li l'autòpsia. El cotxe serà retirat de l'aigua aquest dilluns. La policia catalana ha obert una investigació dels fets per identificar la víctima i saber quines han estat les causes del sinistre, que tot sembla indicar que seria accidental.

Submergit al pas de barques de Miravet

El cotxe ha aparegut al pas de barques del riu Ebre que uneix la carretera TV-3023 d'entrada a Miravet amb la carretera C-12. Es tracta de la via més ràpida d'accés a aquest municipi, un dels més turístics de la zona, en cas de venir des de l'altra banda del riu. Consta de dos llaguts units per una plataforma en la qual caben tres vehicles i funciona sense motor, aprofitant la força de l'aigua i subjectat amb uns cables que travessen el riu de banda a banda. En el cas de mal onatge o de crescuda del cabal de l'aigua, queda tancat al pas de vehicles.