La Delegació del Govern a les Canàries informa que avui s'ha trobat un cos sense vida d'una menor a la zona de recerca de les nenes desaparegudes a Tenerife, Anna i Oliviapresumptament segrestades pel seu pare, Tomás Gimeno. Aquest fet ha estat ja comunicat a la mare i a la família de les menors.

Segons fonts policials, el cos seria d'Olivia, la germana gran. 

Apareix el cadàver d'una menor al port de Güimar

"Per respecte a la família i als el procediment judicial, s'ha d'esperar al que determini l'autoritat judicial sobre la identificació el cos. Els treballs de rastreig de la Guàrdia Civil prossegueixen al lloc de l'esdeveniment, a una milla nàutica del port de Güimar ", relaten les mateixes fonts. Tomás Gimeno va abandonar l'embarcació en la que presumptament va segrestar les nenes en aquest mateix port.

El vaixell oceanogràfic Ángeles Alvariño ha trobat el cadàver quan rastrejava la zona on es va perdre la connexió de el telèfon de Tomàs la nit de el 27 d'abril quan no va tornar a les nou del vespre a les dues nenes tal com tenia pactat amb la mare de les menors.

Es van trobar dues bosses, una d'elles buida i en l'altra es trobava el cos sense vida, segons han informat fonts de la investigació.

El pare de les menors va ser vist per última vegada a la marina de Santa Cruz de Tenerife carregant la seva llanxa amb diverses bosses i va arribar a salpar fins a dues vegades, encara que mai va ser vist amb les menors.

Fonts de la investigació afirmen que la troballa es tracta del cos sense vida d'Olivia.