La Guàrdia Civil investiga la mort d’un matrimoni de Granada que portava desaparegut des del passat 30 de novembre. Els cadàvers han aparegut aquest dissabte en un mas del paratge de Los Arcos, a la localitat granadina d’Orce, amb clars símptomes d’haver patit una mort violenta. En el mateix habitatge també hi ha aparegut un tercer cadàver, el del germà de l'home, i una arma de foc amb la qual es podrien haver comès els crims. Els tres cossos presentaven diversos impactes de bala. A hores d’ara no es descarta cap hipòtesi sobre les causes que poden haver motivat el crim.

El matrimoni ha aparegut mort després de quatre dies desapareguts

La parella, de 60 anys, feia quatre dies que estava desapareguda. Els seus familiars van presentar la denúncia per desaparició, ja que no sabien res d’ells. Des de SOS Desaparecidos també es va publicar la seva fotografia i es va fer una crida a la col·laboració ciutadana per si algú tenia alguna informació sobre el matrimoni. El seu entorn més proper va apuntar que era possible que haguessin anat amb el seu vehicle fins a Màlaga o les localitats de Las Gabias o Orce, on finalment s’ha trobat els seus cadàvers.

Els cossos sense vida del matrimoni han estat localitzats aquest dissabte al matí en un mas d’Orce de la seva propietat, a on els agents de la Guàrdia Civil hi havien anat en el marc de la investigació de la seva desaparició. Els dos cadàvers presentaven diversos impactes de bala que apunten al fet que haurien mort a trets. Des de la Policia Local de Granada i SOS Desaparecidos han informat de la troballa del matrimoni mort i han agraït la col·laboració ciutadana i han traslladat el seu condol als familiars i amics de les víctimes.

Troben un tercer cadàver amb un tret al cap

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir que ha succeït i han començat a treballar sobre el terreny al lloc dels fets. Això els ha portat a trobar un tercer cadàver, el del germà de l'home mort, que tenia un tret al cap. També s'ha trobat una arma de foc amb la qual es podrien haver comès els crims. La investigació continua oberta, tot i que amb l'aparició d'una tercera víctima s'ha descartat que sigui un cas de doble suïcidi o de violència de gènere, com s'havien plantejat en un principi.