La Guàrdia Civil ha trobat aquest dijous, 29 de desembre, els cadàvers de dues persones amb clars signes d’haver mort de forma violenta en una finca de Brea de Tajo, a Madrid. Les víctimes, un home de 18 anys i una dona de 33, portaven desapareguts des del passat 15 de desembre. La investigació feta pels agents de la Benemèrita ha determinat que el presumpte autor del crim seria un veí del municipi, el qual s’hauria suïcidat llençant-se contra una furgoneta a la carretera R-3.

Les dues víctimes mortals feia setmanes que estaven desaparegudes

El passat 15 de setembre, es va denunciar a la Guàrdia Civil la desaparició d’una parella que residia en una finca de Brea de Tajo. Es va obrir una investigació i es van fer múltiples gestions, interrogant els familiars, amics i veïns dels desapareguts. Paral·lelament, els familiars van realitzar diverses batudes per la zona per intentar trobar-los, ja que feia més d'un mes que no tenien cap notícia seva. Alguns veïns del municipi també es van sumar a la recerca.

Després de reunir totes les proves possibles, la Guàrdia Civil va determinar que un veí dels desapareguts, un home de 35 anys i nacionalitat espanyola, els hauria matat. Posteriorment, es va suïcidar llençant-se amb la seva bicicleta contra un camió que circulava per la R-3, a l’altura del municipi de Mejorada del Campo, el 23 de desembre. El presumpte assassí ho hauria fet després de veure’s acorralat, ja que el dia anterior havia hagut de declarar davant els investigadors per la desaparició de la parella.

Els cadàvers de la parella han estat trobats aquest dijous amb signes de violència i en avançat estat de descomposició. Pel que sembla, els haurien intentat cremat i un d'ells estava carbonitzat i pràcticament irreconeixible. La investigació continua oberta per tractar de determinar la relació que tenia la parella amb l’agressor. Els primers indicis apunten al fet que el doble crim s’hauria produït per una mala convivència entre ells, però encara no es poden descartar altres hipòtesis. Els cadàvers de la parella han estat traslladats a l'Institut Anatòmic Forense per practicar-los l’autòpsia que determini les causes de la mort. També s'està analitzant una furgoneta cremada que s'ha trobat a la mateixa finca.