El municipi granadí d’Orce es va veure trasbalsat aquest dissabte en trobar-se tres cadàvers en una finca de la localitat. Els morts eren un Antonio B. i María José G., un matrimoni de 60 anys que feia quatre dies que estava desaparegut, i Javier B., germà de l’home. Al costat d’aquest últim cos es va trobar una escopeta i la principal hipòtesi dels investigadors és que hauria estat ell qui hauria matat a la parella i després s’hauria suïcidat. El presumpte mòbil del crim seria un conflicte econòmic entre els dos germans.

Segons els primers indicis, Javier hauria accedit al domicili i hauria disparat amb una escopeta el seu germà i la seva cunyada. Posteriorment, s’hauria tret la vida amb la mateixa arma a uns 500 metres de la casa, dins la mateixa finca. Les ferides de bala en els tres cadàvers tenen les mateixes característiques i corresponen a la mateixa arma, l'escopeta que es va trobar al lloc dels fets. Serà la investigació forense la que determini si realment els trets van sortir d’aquella arma de foc.

El matrimoni feia quatre dies que estava desaparegut

Antonio i María José portaven desapareguts des del passat 30 de novembre. SOS Desaparecidos i la Policia Local de Granada havien publicat les seves fotografies i havien demanat col·laboració ciutadana per localitzar-los. El seu cercle proper havia apuntat la possibilitat que haguessin anat amb el seu cotxe a Màlaga o les localitats de Las Gabias o Orce. En aquest últim municipi se situava la finca de la seva propietat on finalment es van trobar els seus cadàvers, juntament amb el del germà de l’home i presumpte autor del crim.

Javier hauria matat el seu germà i la seva cunyada per un tema econòmic

Les tres víctimes mortals eren d’Orce, però vivien a Granada. Segons alguns veïns del poble han explicat a El Español, Antonio anava molt per poble per cuidar la finca que tenien, mentre la seva dona no hi solia anar tant. En canvi, Javier feia uns 30 anys que no apareixia per allà i per això ara sembla molt sospitós que hagi aparegut el seu cadàver a la finca. El crim ha consternat aquest poble de poc més de 1.000 habitants, on la família era bastant coneguda. L’alcalde del municipi ha anunciat que es decretaran dos dies de dol.