Dissabte tràgic al municipi de las Gabias, a l'àrea metropolitana de Granada. Els serveis d'emergència han trobat els cossos sense vida d'una dona embarassada i el seu fill de 3 anys en un habitatge de la urbanització Los Chopos, una zona de cases unifamiliars i xalets. La parella de la víctima, que estava fora per feina, ha estat qui ha trucat al 112 de les illes Balears per alertar d'un robatori a casa seva. Se n'havia assabentat perquè havia rebut un avís al seu telèfon mòbil que havia saltat l'alarma. Després d'això, havia intentat contactar amb la seva dona, però no el contestava. La trucada ha estat derivada al 112 d'Andalusia i ràpidament s'han activat els serveis d'emergències.

Restes de sang i res que indiqués que hi havia hagut un robatori

Fins al domicili on s'estaven produint els fets, al carrer Arache, s'han desplaçat patrulles de la Guàrdia Civil i la Policia Local, efectius sanitaris i dotacions dels Bombers de Granada. En arribar no han trobat res que indiqués que s'hagués pogut cometre cap robatori, però sí que han vist restes de sang a l'interior a través de la finestra. Després que els bombers hagin forçat la porta d'entrada, han trobat els cossos sense vida de la dona, de 38 anys, i del nen petit. Dels suposats lladres, però, no hi havia ni rastre. A l'habitació on han aparegut els cossos hi havia fum, però no s'havia rebut cap avís d'un possible incendi. 

Agents d'Homicidis de la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil s'han fet càrrec de la investigació d'aquest estrany succés per intentar esbrinar que ha passat realment i perquè les dues persones han mort. S'estan recollint proves del domicili i els dos cadàvers han estat traslladats a un anatòmic forense perquè se'ls hi practiqui una autòpsia. El dramàtic succés ha generat una gran commoció en aquest municipi de poc més de 20.000 habitants.