Una noia de 23 anys marcarà al seu calendari aquest dimarts, 23 de maig, com el dia en què va tornar a néixer. Quan faltaven pocs minuts per arribar a dos quarts de sis de la tarda i circulava pel carrer Arabial de Granada, va estar a punt de morir esclafada per la càrrega d'una grua d'obra que li va caure al damunt. Concretament, un palet ple de sacs de guix que estaven pujant a un edifici. El vehicle va quedar completament destrossat, mentre la noia va poder sortir pràcticament il·lesa de l'accident en el que els testimonis dels fets han catalogat com un autèntic miracle.

Van ser aquests mateixos testimonis qui van trucar els serveis d'emergències per alertar dels fets. Fins al lloc s'hi van desplaçar efectius dels Bombers de Granada, així com agents de la Policia Local i personal sanitari. En arribar van treure la conductora i única ocupant del vehicle, que no tenia cap ferida visible, però que va ser traslladada per precaució a un centre hospitalari perquè li fessin una revisió mèdica. En comprovar que es trobava en perfectes condicions, aquest dimecres ha rebut l'alta i ha pogut tornar a casa seva.

La Policia Local investiga els fets

Des de la Policia Local de Granada s'ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets i saber que va passar perquè el cable que subjectava la càrrega a la grua es trenqués i aquesta caigués sobre el vehicle, estant a punt de matar la noia. Els investigadors han fet una inspecció de la grua i del cable que es va partir, com també han sol·licitat tota la documentació relacionada amb l'activitat que estava fent en aquell moment. Les primeres diligències ja han estat enviades al jutjat. Des de l'empresa que s'encarregava de l'obra també s'ha obert una investigació i s'està revisant si la grua té algun tipus d'avaria o si es va tractar d'un fet puntual. 

accident grua granada
La conductora va sortir il·lesa, però el cotxe va quedar destrossat. / Foto: Policia Local de Granada