Seth Jiménez Martin, un jove de 31 anys nascut a l'illa de Tenerife,va desaparèixer el passat mes de febrer al Regne Unit i ara podrien haver trobat el seu cadàver. La Policia de North Yorkshire ha descobert un cadàver al riu Ouse, a York (Anglaterra). La relació amb el tenerifenc és força estreta, atès que va ser l'últim lloc on va ser vist el passat 24 de febrer abans que se li perdés completament la pista. La troballa es va produir sobre un quart de quatre de la tarda, hora local, d'aquest diumenge, i en aquests moments s'està en el procés d'identificació del cos.

El cadàver ha estat enviat a l'anatòmic forense per ser identificat, segons ha explicat la Policia de North Yorkshire aquest dilluns, i la família de Seth Martin ha estat informada de la troballa. El cos policial ha indicat, a més, que no hi ha indicis d'una mort violenta al cos localitzat, tot i que serà l'autòpsia, en tot cas, la que haurà de detallar les causes de la mort. La recuperació de les restes mortals d'aquest individu que encara està per determinar, però tot apunta al tenerifenc tot i que no es descarten altres línies d'investigació, ha estat possible a la investigació de la policia i la col·laboració ciutadana.

Seth Martin: de Tenerife a York

El passat 6 de març la Policia de North Yorkshire va publicar un avís per la desaparició de Seth Martín de 31 anys uns dies abans, concretament el 24 de febrer. "Seth, que és d'Espanya, està desaparegut des del dissabte 24 de febrer de 2024. L'últim albirament positiu va ser al seu domicili a l'àrea de Clifton de York aproximadament a les nou del matí", es pot llegir a la nota de desaparició. El jove s'havia instal·lat al Regne Unit, concretament, a York. La investigació policial es va centrar inicialment en la revisió d'imatges de CCTV i la recerca es va realitzar, principalment, al riu Ouse on aquest diumenge ha estat trobat un cadàver que encara està per identificar.