La recerca d'un nen de 8 anys desaparegut aquest diumenge a Ceuta ha acabat amb un trist final. Els agents de la Policia Nacional han trobat el cos sense vida del menor per la zona de la barriada de Loma Colmenar després d'una intensa nit de cerca. Malgrat que encara no s'ha pogut fer l'autòpsia, els agents creuen que podria tractar-se d'una mort violenta

Els pares del nen havien denunciat la seva desaparició aquest diumenge a la nit. El menor hauria sortit de casa a la tarda per disputar un partit de futbol amb els seus amics, i no havia tornat per l'hora de sopar. En un primer moment la família va pensar que potser s'havia entretingut jugant, però a mesura que passaven les hores i el nen no tornava, es van començar a preocupar i van decidir acudir a la comissaria per avisar del succeït.

El van veure viu per última vegada molt a prop d’on ha aparegut el cos

Tenint en compte la curta edat del nen, la Policia Nacional va activar immediatament un dispositiu de recerca que es va estendre durant tota la nit. Segons avança El Faro de Ceuta, la recerca s'havia centrat sobretot pels voltants de l'Hospital Universitari i del cementiri de Sidi Embarek, al barri de Loma Colmenar. Uns veïns de la zona el van veure amb vida per últim cop al voltant de les 19 hores a prop de l'hospital.

Seguint aquesta pista les labors de recerca es van concentrar per aquella zona fins que han trobat el cos del nen entorn de les vuit d'aquest matí. Els agents de la Policia Nacional s'han fet càrrec de la investigació i estan treballant per esclarir el succeït. S'ha acordonat el perímetre a l'espera que arribi la Unitat Científica que farà una inspecció ocular del lloc de la troballa. Fins ara es desconeixen les causes de la mort i no s'ha compartit més informació sobre el fet. Des de la Policia demanen cautela fins que no se sàpiga més.