Els serveis d'emergència van trobar el passat dijous a l'interior d'un pis de Girona el cadàver d'un home d'uns 70 anys que feia mesos que havia mort. Diversos veïns d'un edifici del carrer Santa Eugènia, molt a prop de l'estació de trens, feia temps que sentien una forta pudor per les zones comunes, però no sabien identificar exactament d'on venia. Fins que aquesta setmana l'olor ja era insuportable i van decidir alertar els Mossos d'Esquadra. Una patrulla de la policia catalana s'hi van desplaçar, així com agents de la Policia Municipal i efectius del SEM

Es va detectar que la pudor provenia d'un habitatge del cinquè pis que estava llogat, així que es va avisar la propietària de l'immoble perquè hi anés. A través de la porta no hi van poder accedir perquè estava bloquejada, motiu pel qual van alertar els Bombers de la Generalitat per poder pujar amb una grua per l'exterior fins al balcó i trencar un vidre per poder-hi entrar. A l'interior del pis es van trobar el cos sense vida d'un home en avançat estat de descomposició. El cadàver no presentava signes de criminalitat i sembla que hauria mort de forma natural, tot i que ha de ser l'autòpsia la que ho confirmi.

L'home feia mesos que hauria mort

Per l'estat avançat de descomposició en què es trobava el cos i pel temps que feia que els veïns sentien la pudor, els investigadors creuen que l'home podria fer mesos que hauria mort a l'interior del pis. De fet, tal com detalla El Punt Avui, havia deixat de pagar el lloguer el passat mes de desembre i es calcula que la defunció es podria haver produït per aquestes dates. La propietària del pis havia iniciat les gestions per reclamar els diners al seu llogater, que no li pagava perquè ja estava mort. Els veïns també feia temps que no sabien res d'ell, però com era un home poc sociable no l'havien trobat a faltar.