Diada de Sant Jordi tràgica a Girona. Un home ha aparegut a les portes de l'Hospital Josep Trueta amb una ferida d'arma blanca a la panxa. Els sanitaris l'han trobat aquest matí de diumenge abandonat davant d'urgències en parada cardiorespiratòria, estat que han intentat revertir amb maniobres de reanimació que, finalment, no han tingut efecte, i l'home ha acabat morint. A hores d'ara no se sap com va arribar la víctima fins al centre sanitari ni de qui es tracta. Els Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de Girona han obert una investigació per poder identificar tant el difunt com la persona que l'ha portat fins a l'hospital, i estan treballant per esbrinar les circumstàncies en què s'ha produït aquest crim.

Abandonat a les portes de l’hospital

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del succés entorn d'un quart de nou del matí d'aquest diumenge 23 d'abril. Els sanitaris de l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta han informat els agents que un pacient havia mort a conseqüència d'un possible apunyalament, ja que presentava una ferida provocada per una arma blanca a la zona de l'abdomen. Els investigadors s'han traslladat fins al centre hospitalari per tractar d'identificar a la víctima i per entrevistar-se amb el personal sanitari que l'ha atès.

Segons els treballadors de l’hospital, l’home ha aparegut a les portes del servei d’urgències aquest matí, completament sol, sense indicis de la persona que, presumptament, l’ha portat fins allí. Ara, els Mossos hauran de revisar les càmeres de seguretat tant de l’hospital com de les zones properes per veure si poden identificar algun vehicle sospitós. A hores d’ara es desconeixen més detalls sobre la investigació d’aquesta mort violenta que ha marcat la diada de Sant Jordi de Girona d’enguany.