La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació de la mort violenta d'un home de 60 anys que va ser trobat sense vida aquest divendres a casa seva a la localitat de Palma del Río, a Còrdova.  El cadàver va ser trobat durant el matí per una de les germanes de la víctima, que ràpidament va alertar els serveis d'emergències. Els efectius sanitaris desplaçats al lloc dels fets, al carrer Joaquín de Alba de la barriada de Pablo Picasso, només van poder confirmar la defunció de l'home sense poder fer res per salvar-li la vida. 

El cos presentava signes evidents de violència amb ferides d'arma blanca. La Guàrdia Civil ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets i saber què va passar en aquell habitatge, com va morir l'home i quins motius hi ha darrere del crim. Agents de la científica han anat a recollir proves i mostres que puguin aportar alguna pista. De moment, els investigadors mantenen totes les línies d'investigació oberta i no descarten cap hipòtesi, des d'un crim premeditat a un possible robatori amb violència que va acabar malament. El cadàver ha estat traslladat a l'institut de medicina legal de Còrdova perquè se li practiqui l'autòpsia i es confirmin les causes de la mort, que tot sembla indicar que serien les ganivetades que va rebre.

Palma del Río, commocionada per la mort violenta de l'home

El succés ha generat una gran commoció a Palma del Río, segons explica Diario de Córdoba. La víctima era molt coneguda en aquesta localitat de poc més de 20.000 habitants, on vivia sol i era cuidat per dues de les seves germanes que hi anaven cada dia. Tot sembla indicar que el crim s'hauria produït de matinada, ja que alguns dels veïns de l'home asseguren que havien estat parlant amb ell a les portes de casa seva el dijous a la nit.