La Guàrdia Civil investiga com a crim masclista la mort violenta d’una parella de turistes, els cossos dels quals van aparèixer en l’habitació d’un hotel de Fuerteventura (illes Canàries) el dijous passat al voltant de les nou de la nit. Les víctimes són un home i una dona de 54 anys i origen alemany que es trobaven gaudint d’uns dies de vacances a l’illa. Segons les informacions policials, la dona va morir d’un fort cop al cap, mentre que l’home va ser asfixiat.

La parella va ser trobada a la seva habitació de l'hotel en el qual s'allotjaven, al municipi de Pájara de Fuerteventura. La Guàrdia Civil va acudir immediatament al lloc dels fets, i van descartar ja en un primer moment que es pogués tractar de morts accidentals, a causa dels evidents signes de violència que presentaven tots dos cadàvers.

Possible cas de violència masclista

Després de la troballa, la policia científica de la Guàrdia Civil es va traslladar fins a l'hotel per registrar tota l'habitació en cerca de proves que puguin esclarir què va ocórrer realment entre la parella. Els investigadors no van voler descartar cap línia d'investigació, malgrat que tot semblava indicar que es va tractar d'un homicidi o d'un assassinat i van plantejar-se la implicació de terceres persones.

En fer l'aixecament dels cadàvers, es van traslladar fins a un centre mèdic per a practicar-los les autòpsies. A hores d'ara, els agents s'han decantat per la teoria que es tracta d'un nou cas de violència masclista, en el qual l'home ha pogut matar la dona, colpejant-la amb un objecte contundent al cap, abans de llevar-se la vida ell mateix, en aquest cas per asfíxia. Per altra banda, el jutge que s'ha fet càrrec del cas ha decretat el secret de sumari mentre durin les perquisicions de la policia.