Un home d'uns 60 anys ha estat trobat mort al seu pis de València aquest dimarts. El sexagenari va perdre la vida fa uns cinc dies al domicili de l'avinguda Cardenal Benlloch, número 76, on residia sol amb dos gossos petits. Efectius de bombers, Policia Local i Policia Nacional s'han traslladat fins a l'habitatge, després que uns amics truquessin a emergències per no tenir notícies d'ell des de feia dies, i en accedir han descobert el cadàver "al llit", segons ha avançat el diari Levante-EMV de fonts veïnals i policials. 

Pel que sembla, l'home patia malalties respiratòries des de feia un parell de setmanes. Alguns veïns han explicat que tenia una tos intensa i problemes per respirar. La noticia del decés ha provocat una gran commoció i estupefacció al veïnat, on era molt conegut. "Era molt, molt estimat al barri. El bar, la gestoria, els veïns... tots estem plorant la seva partida", ha explicat una dona que el coneixia. Aquesta, a més, ha estat la que ha assegurat que portava cinc dies des que va morir al llit i, segons ha recollit el mitjà citat, la Policia Local de València ha confirmat aquest relat i ha corroborat que el cadàver del sexagenari era des de feia dies immòbil a l'habitació del pis.

Els dos gossos han sobreviscut i la protectora d'animals s'ha fet càrrec d'ells temporalment

Però l'home vivia amb dos gossos de raça petita. Tots dos estan bé, tot i haver estat uns cinc dies sense menjar ni aigua des que el seu amo va morir, molt probablement per una malaltia respiratòria, al llit de casa seva. Els dos cans necessitaran a algú que es faci càrrec d'ells. Mentre troben una altra persona que els adopti la protectora d'animals de València, Modrepan, els ha assumit aquest mateix dimarts perquè puguin tenir un lloc temporal on viure, menjar, beure i dormir.