Un gos ataca una dona de 67 anys a Macastre (València) pocs dies després de recollir-lo d'un camp on semblava que havia estat abandonat. El ca, de raça pitbull, va propinar-li aquest divendres diverses mossegades i la va deixar greument ferida, per la qual cosa va ser traslladada a l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València. La sexagenària ha mort al dia següent, el dissabte, a causa de les greus lesions a diferents parts del cos. 

La dona va patir, segons ha explicat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), "braços catastròfics i ferida al cap" a conseqüència de l'atac del gos, considerat de raça perillosa. Els fets van produir-se cap a les dues del migdia d'aquest divendres quan el pitbull, que havia acollit pocs dies abans després de trobar-lo aparentment abandonat al camp de Macastre, va atacar-la, segons han explicat a EFE fonts de la Guàrdia Civil i del centre hospitalari on va ser ingressada.

Maten el gos per salvar la dona

L'avís rebut el migdia d'aquest divendres va activar una patrulla de la Guàrdia Civil. Els agents van arribar a la casa de la dona poc després, tot i que era de difícil accés en ser un habitatge disseminat i en una àrea rural. Segons les mateixes fonts citades, perquè els serveis d'emergències poguessin socórrer la dona, la policia va necessitar abatre l'animal fent ús de l'arma de foc reglamentària. El pitbull va morir i després van comprovar que no tenia xip identificatiu. 

Els agents i els facultatius d'emergències van atendre i estabilitzar la dona, que va ser traslladada en ambulància a l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València. Va morir al dia següent fruit de les ferides que el gos li va provocar mossegant-li brutalment. Tanmateix, es desconeix el motiu de l'atac després de dies de conviure a casa amb ella.