La Policia Nacional està investigant el possible assassinat d'un home de 75 anys en un pis del centre de Sevilla. El cadàver de la víctima va ser trobat aquest dijous en un habitatge al número 19 del carrer José Gestoso i sembla que feia unes tres setmanes que hauria mort. La troballa es va produir per la forta olor que es va començar a estendre per l'edifici i que va alertar els veïns. El treballador del restaurant que hi ha al local dels baixos de l'edifici va alertar el nebot de la víctima per la pudor que feia al magatzem que hi ha al costat del seu pis. Com que ell no tenia claus per entrar-hi, va alertar els serveis d'emergències perquè poguessin obrir l'habitatge.

L'home feia setmanes que estava mort dins el seu pis

Abans d'entrar-hi, l'olor insuportable que feia al replà no feia indicar res bo. Els Bombers i la Policia Nacional van forçar la porta d'entrada i en accedir-hi, van trobar el cadàver de l'home en un avançat estat de descomposició. Tot i que per l'edat de la víctima es podia pensar que es tractava d'una mort natural, el cert és que el cos presentava evidents signes de mort violenta. El mateix dijous es va fer l'aixecament del cadàver i es va traslladar a un forense perquè li practiqui l'autòpsia. Per la seva banda, la Policia Científica va tornar divendres a l'habitatge per recopilar proves i recollir mostres.

Agents de la Policia Nacional ja s'han fet càrrec de la investigació. Entre divendres i dissabte s'ha estat interrogant a veïns de la zona per si tenien alguna informació rellevant que els pogués apuntar algun detall o alguna línia d'investigació a seguir. Segons explica el diari ABC, una de les veïnes assegura que als voltants de Nadal l'havia vist en un supermercat del barri. De fet, els primers indicis apunten que hauria pogut morir fa tres setmanes, cap a finals de gener. No obstant això, serà l'autòpsia la que determini la data i les circumstàncies de la mort. La Policia Nacional ho està investigant com a un possible homicidi o assassinat