Succés ben estrany el que ha tingut lloc aquest dissabte a la nit a l'autovia A-4, al seu pas per la localitat sevillana de Carmona. Uns suposats falsos cotxes de policia han perseguit i tirotejat un camió que circulava per aquesta carretera. La Policia Judicial de la Guàrdia Civil en aquest municipi ja ha obert una investigació per esclarir els fets, saber què va passar exactament i qui eren les persones que disparaven contra el vehicle de gran tonatge. A hores d'ara, es desconeix què hauria motivat els atacants a disparar contra el camió posant en perill el camioner, però també a la resta de conductors que hi havia a la via en aquells moments.

Per portar a terme la investigació, els agents de la Guàrdia Civil estan treballant amb uns vídeos de l'escena que van ser gravats i difosos a través de les xarxes socials i de les diferents aplicacions de missatgeria instantània. En les imatges es pot veure un cotxe, que porta el que sembla ser una llum policial, perseguint un camió per l'autovia durant uns quants quilòmetres, mentre se sent com li estava disparant diversos trets. Afortunadament, el conductor del camió, de nacionalitat estrangera, no va patir cap ferida i va sortir il·lès de l'incident. 

Un mort en un accident de trànsit a l'autovia A-4

Poques hores abans del tiroteig, en aquesta mateixa autovia A-4, però al seu pas pel terme municipal de Còrdova, un home de 55 anys va perdre la vida en un accident de trànsit. Els fets van tenir lloc a primera hora del matí de dissabte, quan dos cotxes van xocar entre ells per causes que la Guàrdia Civil investigant. Un dels conductors, un veí del Carpio, va morir a l'acte i els sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida. Els bombers van haver d'actuar per excarcerar els conductors, que havien quedat atrapats dins els vehicles.