Apareix el cos sense vida d'un home d'entre 30 i 35 anys en un parc de la Ciutat Autònoma de Ceuta. La Policia Nacional, amb diverses unitats especialitzades de la Prefectura Superior adscrits a l'UDYCO, l'UDEV i la Científica, ha obert una investigació per intentar esclarir les circumstàncies de la mort de l'individu, resident a la ciutat segons les primers informacions avançades per El Faro de Ceuta. Els fets s'han produït aquest dijous de matinada, quan una trucada rebuda a la Sala 091 ha alertat de l'existència d'un cadàver a Santa Catalina.

El cadàver apareix "calcinat"

El cos sense vida de l'home, segons el mitjà citat, presentava cremades en el moment de la troballa. Tanmateix, la policia ha descartat que hi hagi algun factor de robatori o delictes d'altra mena darrere de la seva mort. De fet, els investigadors han apuntat que el propi individu s'hauria provocat les lesions al cos utilitzant material inflamable, per la qual cosa ha estat trobat, en part, "calcinat". Encara no s'ha confirmat que es tracti d'un suïcidi o d'un decés accidental, però les primeres informacions no apunten que hi hagi terceres persones implicades.

Aquesta mateixa matinada de dijous, l'autoritat judicial s'ha personat al lloc dels fets per procedir a l'aixecament del cadàver, que ha estat traslladat poc després pels serveis funeraris. Els agents de la Policia Científica han revisat l'indret i les rodalies on ha aparegut l'home mort per recollir qualsevol element que pugui contribuir a esclarir el succés. 

Parc de Santa Catalina de Ceuta

El parc de Santa Catalina de Ceuta, on ha aparegut el cadàver d'un home d'entre 30 i 35 anys sense signes evidents de violència, era l'antic abocador de la ciutat autònoma. De fet, aquest projecte va posar en entredit les polítiques del govern ceptil, que va trigar més anys dels previstos i amb un cost que va necessitar de diferents fases per aconseguir el resultat promès de dotar la ciutat espanyola d'un altre punt verd a la zona urbana.