Efectius de la Policia Nacional investiguen l'aparició d'unes restes humanes a la localitat de La Felguera, al municipi asturià de Langreo. Ha estat al voltant de dos quarts d'onze del matí quan un veí de la població s'ha trobat diverses bosses d'escombraries de plàstic en un hort proper a casa seva. Quan les ha volgut agafar per veure que contenien, ha descobert que es tractava de parts esquarterades d'un cos humà. Davant aquesta macabra troballa, l'home ha alertat de seguida a les forces de seguretat i efectius de la Policia Nacional s'han desplaçat fins al lloc, al carrer Joaquín Costa.

Busquen les parts del cos que falten

Com a mínim, entre les restes que s'han pogut localitzar a les bosses de plàstic, hi ha dues cames. Diversos agents de la Policia Científica que han anat fins a l'hort han fet una inspecció ocular de la zona en cerca d'altres possibles parts del cos que, a hores d'ara, encara no han aparegut. En aquest sentit, també s'han desplegat drons per fer una inspecció per la zona des de l'aire. Les restes trobades han estat traslladades a l'Institut de Medicina Legal d'Oviedo per tal de fer-li diverses proves que ajudin a identificar la víctima. El fet que no hagin aparegut totes les parts dificulta aquesta tasca.

La Policia Nacional ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets i esbrinar qui és la persona que ha estat esquarterada, com i quan va morir i qui és la persona que l'ha matat i, sembla que no feia gaire temps, s'ha desfet del cos deixant-lo a l'hort repartit en bosses de plàstic. A hores d'ara, la investigació es troba en una fase inicial i totes les hipòtesis estan obertes. S'estan comprovant les llistes de persones desaparegudes per la zona per si podria tractar-se d'alguna d'elles. Segons apunta El Comercio, els investigadors miren d'esbrinar si una furgoneta blanca abandonada a pocs metres de l'hort on ha aparegut el cadàver esquarterat, podria tenir alguna relació.

restes humanes langreo eloy alonso efe
Busquen la resta del cos esquarterat per identificar la víctima. | Eloy Alonso / EFE