Troben un cadàver completament calcinat en un abocador de Sevilla: estan intentant esbrinar la identitat de la víctima, però està sent complicat perquè està molt carbonitzat.

Troben un cadàver a l'estadi de la Cartuja de Sevilla

Els fets han passat aquest dilluns a la polèmica zona de l'estadi de la Cartuja. El cadàver l'ha trobat una persona que estava buscant ferralla per la zona i, quan ha vist el cos sense vida, immediatament, ha avisat a la Policia Nacional.

El cos estava a l'interior d'un abocador i no ha estat identificat

Quan els agents han rebut l'avís, s'han dirigit fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que hi havia un cadàver calcinat a l'interior d'un abocador. L'aixecament del cadàver s'ha fet dues hores després de la seva troballa i ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Sevilla perquè li facin l'autòpsia. 

La zona on han trobat el cadàver és una de les més conflictives de Sevilla

La zona on ha estat trobat el cadàver és una de les més conflictives de la ciutat i, segons explica el Diario de Sevilla, hi passen tota mena de delictes: robatoris, prostitució, apostes clandestines i drogues. El cadàver ha estat trobat a l'abocador entre l'estadi i els camps de rugbi i golf que hi ha a la zona pròxima a la zona de l'estadi.

Policía Nacional / Europa Press

Troben un cadàver calcinat en un estadi de Sevilla i estan intentant esbrinar qui és: investigació en mans de la Policia Nacional / Europa Press

L'estat de carbonització en què es troba el cadàver fa que, de moment, sigui impossible identificar-lo i, de fet, de moment no han pogut saber si és un home o una dona. El que sí que tenen clar els policies és que molt probablement ha patit una mort violenta, una hipòtesi que caldrà confirmar amb l'autòpsia.

Els policies estan intentant esbrinar la identitat de la víctima

La investigació està oberta, en mans de la Policia Nacional, que està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. De moment, estan mirant la base de dades dels desapareguts per intentar trobar alguna pista que rebel·li la identitat de la víctima. En cas que es tracti d'un homicidi, que és el més probable, seria la cinquena mort violenta a la província de Sevilla. 

Un altre crim violent al barri de Cerro del Águila

L'últim crim violent en aquesta ciutat va ser fa poc més d'un mes al barri de Cerro del Águila quan un home va assassinar la seva dona i, posteriorment, es va suïcidar. De fet, va ser la filla de la víctima qui va trobar el cadàver dels seus pares a l'interior del domicili, fet que va causar gran commoció a la ciutat.